Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lipscani se transforma in parc timp de doua zile pentru a sublinia nevoia orasului de spatiu verde

Adevărul Adevărul,
Lipscani se transforma in parc timp de doua zile pentru a sublinia nevoia orasului de spatiu verde

A patra editie a evenimentului urban Parking) Days) are loc intre 20 si 21 septembrie, pe strada Lipscani din Centrul Vechi. Evenimentul desfasurat la nivel mondial are scopul de a atrage atentia asupra lipsei spatiului verde din marile aglomeratii urbane. Pentru doua zile, betonul de pe strada Lipscani va fi acoperit de 600 metri patrati de gazon. Bucurestenii sunt invitati activitati artistice de teatru, pictura si dans. continuă pe Adevărul

Parlamentarii din Comisia speciala merg la Rosia Montana. Vizita va dura doua zile

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au hotarat sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile, informeaza Mediafax. Comisia a fost.

Primaria Craiova a mutat intr-un parc cele doua statui nud din centrul orasului

Primaria Craiova a mutat intr-un parc cele doua statui nud din centrul orasului pe care saptamana trecuta le imbracase, scrie Gazeta de Sud. Primarul PSD Olguta Vasilescu a explicat atunci ca statuile indecente au fost imbracate ca reclama pentru festivalul antic Pelendava care a avut loc in Craiova in acest sfarsit de saptamana.

Parlamentarii din comisia speciala vor merge doua zile la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Marti seara sau dimineata ne vom .

Parlamentarii din comisia speciala vor merge doua zile la Rosia Montana: Acestia vor vorbi si cu protestatarii de la Universitate

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Marti seara sau dimineata ne vom .

Ponta: Basescu minte, a promulgat doua legi pentru companii.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu teleprezidentiaza, el acuzandu-l pe seful statului ca a mintit si ca, de fapt, a promulgat doua legi pentru companiile SC Rompetrol Rafinare SA si SC Automobile Craiova SA, transmite Mediafax. Viitorul presedinte trebuie sa nu minta la fel cum minte presedintele Basescu. Spunea ieri luni, n. r. ) ca nu a promulgat niciodata vreo lege, are dreptate - nu a fost una, au fost doua. Eu am gasit doua - Legea 89/8 aprilie 2005 .

Ponta: Basescu teleprezidentiaza mintind. A spus ca nu a promulgat vreo lege, dar a promulgat doua legi pentru companii

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu teleprezidentiaza, el acuzandu-l pe seful statului ca a mintit si ca, de fapt, a promulgat doua legi pentru companiile SC Rompetrol.

Pompieri din trei judete ale tarii incearca sa elibereze drumul national 25, acoperit de ape. Circulatia ar putea fi realuata in doua zile

Pompieri din trei judete ale tarii fac eforturi sa elibereze Drumul National 25, acoperit de apa de mai bine de trei zile. Echipaje din Bucuresti, Galati si Tulcea au inceput sa faca o bresa in digul local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )