Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Basescu minte, a promulgat doua legi pentru companii.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Basescu minte, a promulgat doua legi pentru companii.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu teleprezidentiaza, el acuzandu-l pe seful statului ca a mintit si ca, de fapt, a promulgat doua legi pentru companiile SC Rompetrol Rafinare SA si SC Automobile Craiova SA, transmite Mediafax. Viitorul presedinte trebuie sa nu minta la fel cum minte presedintele Basescu. Spunea ieri luni, n. r. ) ca nu a promulgat niciodata vreo lege, are dreptate - nu a fost una, au fost doua. Eu am gasit doua - Legea 89/8 aprilie 2005 . continuă pe România Liberă

Ponta: Basescu teleprezidentiaza mintind. A spus ca nu a promulgat vreo lege, dar a promulgat doua legi pentru companii

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu teleprezidentiaza, el acuzandu-l pe seful statului ca a mintit si ca, de fapt, a promulgat doua legi pentru companiile SC Rompetrol.

Ponta: Basescu i-a jignit pe minerii blocati in subteran. Sa stea si el acolo macar o ora

Premierul Victor Ponta a comentat luni, la B1 TV, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la proiectul Rosia Montana, afirmand ca acesta blocheaza Romania. Totodata, Ponta a criticat ironiile sefului statului la adresa minerilor care au protestat la Rosia Montana.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )