Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lista companiilor care vor primi ajutoare de stat de peste 600 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Lista companiilor care vor primi ajutoare de stat de peste 600 milioane de lei

Sase companii - Pirelli, Arctic, Clariant Products, Robert Bosch, Safe Med International si Alu Menziken - au fost selectate de Ministerul Finantelor, pentru a primi ajutoare de stat in valoare de 621 milioane lei. continuă pe România Liberă

Sase companii vor primi ajutoare de stat de 621 milioane de lei

Ministerul Finantelor a selectat sase companii care vor primi ajutoare de stat in valoare de 621 de milioane de lei. Este vorba despre Pirelli, Arctic, Clariant Products, Robert Bosch, Safe Med International si.

Sase companii au fost selectate pentru a primi ajutoare de stat de 621 milioane de lei

Pirelli, Arctic, Clariant Products, Robert Bosch, Safe Med International si Alu Menziken sunt cele sase companii care au fost selectate de Ministerul Finantelor pentru a primi ajutoare de stat in valoare de 621 mil. lei, scrie Mediafax.

Patru personalitati vor primi titlul de cetatean de onoare

Bogdan Suceava, Marin Carciumaru, Alexandru Boriga post-mortem) si Gheorghe Vaduva vor primi titlul de cetatean de onoare acordat de Primaria Targoviste.

Bobocii slatineni vor primi la scoala primul ghiozdan. Programul sustinut de Primaria Slatina continua in aceasta toamna

Dupa ce, in urma cu doi ani, elevii din clasa pregatitoare au gasit pe banci penare complet echipate, de anul trecut Primaria Slatina sustine financiar programul Primul meu ghiozdan, pentru care s-au alocat din nou bani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )