Libnet.ro
UNICEF

18:30

Lista statelor unde se consuma cel mai mult cannabis. Vezi pe ce loc se afla Romania

Antena3 Antena3,
Lista statelor unde se consuma cel mai mult cannabis. Vezi pe ce loc se afla Romania

Un raport al ONU referitor la consumul de droguri la nivel mondial prezinta lista statelor unde se consuma cel mai mult cannabis. Pe primele locuri se afla Statele Unite, Canada, Nigeria si Australia, unde peste 10% d. continuă pe Antena3

Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

Preturile locuintelor din Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au consemnat cele mai mari deprecieri, de peste 40%, din 2008 pana acum, in timp ce apartamentele din Sibiu si Timisoara s-au ieftinit cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, potrivit datelor portalului imobiliare. ro.

Apartamentele din Constanta si Bucuresti s-au ieftinit cel mai mult din 2008

Preturile locuintelor din Sibiu si Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, in conditiile in care in Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au fost consemnate cele mai mari deprecieri, de peste 40%, potrivit datelor.

Cum influenteaza arestarea expertelor judiciare procesul lui Oprisan: verdictul se amana si mai mult

Arestarea celor doua experte din dosarul Oprisan complica si mai mult lucrurile in procesul de coruptie al baronului de Vrancea, care se judeca la Cluj Napoca. Presedintele Judecatoriei Cluj Napoca spune ca, cel mai probabil, angajarea unor alti experti va duce la o amanare a verdictului.

MFP a imprumutat 364 milioane de lei pe 10 ani, mai mult decat suma vizata

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 364 milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni pe 10 ani, mai mult decat era prevazut in prospectul de imprumut pentru luna ianuarie, dupa ce costul a coborat la un nou minim record pentru aceasta maturitate, potrivit datelor remise azi redactiei de BNR.

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in prezent, un sofer tanar plateste de 4 ori mai mult decat unul in varsta

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in acest moment, un sofer tanar incepator plateste chiar de patru ori mai mult decat unul cu 10 ani mai in varsta. Ministrul Finantelor Publice, Darius.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

Inflatia din Romania a ajuns in 2014 la cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, 0,83%. BNR si-a atins tinta de inflatie pentru anul ce tocmai a trecut, in conditiile in care aceasta fusese fixata.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 60%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 60%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 11%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 11%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )