Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lista tarilor din zona galbena Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 Lista tarilor din zona galbena Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat luni seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. continuă pe Hotnews

Lista tarilor din Europa care au intrat din nou total sau partial in carantina. Ce declara autoritatile din Romania despre un nou lockdown

Tot mai multe state din Europa au inceput sa aplice noi masuri restrictive care vizeaza reintrarea in carantina totala sau partiala a populatiei, in contextul in care al doilea val al pandemiei de.

Alexandru Rafila: Media de infectare la nivel national este de 3,5. Persoanele care vin din tari cu incidenta mai mica nu intra in carantina

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila sustine carata de infectare cu coronavirus la nivel national a ajunsla3,5 la mie. Acesta mai spune ca.

CNSU a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat: Romanii care se intorc din aceste destinatii trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de luni lista tarilor pentru care se impune carantina timp de 14 zile pentru persoanele care sosesc in Romania din aceste destinatii. in.

Lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, actualizata. A fost introdusa si Bulgaria

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni, lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste tari vor intra in carantina.

LISTA tarilor europene cu cele mai severe restrictii anti-coronavirus

De la al doilea blocaj national in Franta pana la inchiderea usoara din Germania, iata lista tarilor europene cu cele mai stricte restrictii, in incercarea de a opri cel de-al doilea val al pandemiei, transmite agentia ANSA, preluata de Mediafax.

MARTI: Ministrii de Finante din zona euro discuta perspectivele economice in contextul pandemic

Al doilea val de infectii cu coronavirus afecteaza semnificativ Europa, fortand din ce in ce mai multe tari sa adopte masuri de izolare, astfel incat ministrii de Finante din zona euro vor discuta marti modalitatea in care sa raspunda inrautatirii perspectivelor economice, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Raed Arafat a solicitat o situatia a cadrelor medicale care se sustrag de la activitati medicale din zona COVID-19

Raed Arafat, sefulDepartamentului pentru Situatii de Urgenta,a solicitat vineri seara, din partea structurilor judetene care se ocupa de gestionarea pandemiei, o situatie a personalului medical care.

GABRIELA FIREA: PSD cere Guvernului sa schimbe definita de caz, iar toate persoanele care sa fie repartizate la clinici de stat, astfel incat sa poata fi testate gratuit

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat ca social-democratii solicita Guvernului sa fie schimbata definitia de caz, astfel incat toate persoanele sa beneficieze de testare pentru COVID-19 gratuita, inclusiv contactii oamenilor suspectati de coronavirus sau care au simptome ale bolii. Ea a adaugat ca un test poate ajunge chiar si la 500 de lei, ceea ce inseamna un cost mare pentru o familie, mai ales in cazul uneia numeroase, transmite News. ro.

Gabriela Firea (PSD): Nu intelegem de ce nici pana acum Guvernul nu vrea sa testeze in masa populatia. Cerem schimbarea definitiei de caz si testare gratuita la stat pentru persoanele care au suspiciuni (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, sustine ca avantajul testarii in masa este unul enorm, pentru ca in momentul in care este identificata o persoana cu test pozitiv ea este izolata si nu mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )