Libnet.ro
UNICEF

01:05

Listarea Nuclearelectrica a fost un succes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Listarea Nuclearelectrica a fost un succes

Oferta Nuclearelectrica SNN) pentru listarea companiei la bursa a fost un succes, fiind suprasubscrisa pe fiecare transa, potrivit brokerilor intermediari. continuă pe Ziarul Bursa

Listarea Nuclearelectrica e un succes, compania a strans 312 milioane de lei din majorarea de capital

Listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes, compania strangand 312 milioane de lei din vanzarea a 11,07%, din care 10% au fost listati pe bursa, iar Fondul Proprietatea a cumparat 1,07%, a declarat Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

Listarea Nuclearelectrica a fost un succes

Update 10:07 Oferta Nuclearelectrica s-a incheiat la pretul minim de 11,2 lei/actiune Oferta Nuclearelectrica s-a inchis la pretul minim de 11,2 lei/actiune. Investitorii mici care au subscris in primele trei zile ale ofertei beneficiaza de un discount de 8%, adica vor plati 10,304 lei/actiune.

UPDATE Constantin Nita spune ca listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes, chiar daca nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, aproape de nivelul minim

Oferta primara a Nuclearelectrica a fost incheiata cu succes. Am reusit sa vindem cei 10% din capitalul social cu suma totala de 312,4 milioane lei 70,3 milioane euro), in urma majorarii de capital, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita. Insa, Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, a explicat ca, de fapt, nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, diferenta pana la 312 milioane de lei venind din aportul Fondului Proprietatea, in urma majorarii de capital. Nulearelectrica este o societate de referinta, desi nu a avut un profit foarte mare anul trecut. Anul acesta spram sa obtina un profit dublu fata de anul trecut. Exista un interes pentru construirea reactoarelor 3 si 4, a spus Nita.

Constantin Nita: Listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes. Am obtinut 312,4 milioane lei, cu tot cu majorarea de capital

Oferta primara a Nuclearelectrica a fost incheiata cu succes. Am reusit sa vindem cei 10% din capitalul social cu suma totala de 312,4 milioane lei 70,3 milioane euro), in urma majorarii de capital, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita. La randul sau, Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, a explicat ca, de fapt, nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, diferenta pana la 312 milioane de lei venind din aportul Fondului Proprietatea, in urma majorarii de capital. Nulearelectrica este o societate de referinta, desi nu a avut un profit foarte mare anul trecut. Anul acesta spram sa obtina un profit dublu fata de anul trecut. Exista un interes pentru construirea reactoarelor 3 si 4, a spus Nita. Stire in curs de actualizare.

Unde se duc banii din listarea Nuclearelectrica

Nuclearelectrica a obtinut 312,4 milioane de lei din majorarea cu 11,077% a capitalului social, insa destinatia banilor nu mai este asa de sigura: daca in prospectul de listare se mentioneaza ca banii vor fi investiti in unitatile 1 si 2 de la Cernavoda si intr-o instalatie de detritiere a apei grele, ieri, Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie, a evocat posibilitatea ca suma sa fie folosita pentru realizarea reactoarelor 3 si 4.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )