Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE Constantin Nita spune ca listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes, chiar daca nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, aproape de nivelul minim

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Constantin Nita spune ca listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes, chiar daca nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, aproape de nivelul minim

Oferta primara a Nuclearelectrica a fost incheiata cu succes. Am reusit sa vindem cei 10% din capitalul social cu suma totala de 312,4 milioane lei 70,3 milioane euro), in urma majorarii de capital, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita. Insa, Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, a explicat ca, de fapt, nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, diferenta pana la 312 milioane de lei venind din aportul Fondului Proprietatea, in urma majorarii de capital. Nulearelectrica este o societate de referinta, desi nu a avut un profit foarte mare anul trecut. Anul acesta spram sa obtina un profit dublu fata de anul trecut. Exista un interes pentru construirea reactoarelor 3 si 4, a spus Nita. continuă pe Hotnews

Constantin Nita: Listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes. Am obtinut 312,4 milioane lei, cu tot cu majorarea de capital

Oferta primara a Nuclearelectrica a fost incheiata cu succes. Am reusit sa vindem cei 10% din capitalul social cu suma totala de 312,4 milioane lei 70,3 milioane euro), in urma majorarii de capital, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita. La randul sau, Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, a explicat ca, de fapt, nivelul subscrierilor a fost de 282 milioane lei, diferenta pana la 312 milioane de lei venind din aportul Fondului Proprietatea, in urma majorarii de capital. Nulearelectrica este o societate de referinta, desi nu a avut un profit foarte mare anul trecut. Anul acesta spram sa obtina un profit dublu fata de anul trecut. Exista un interes pentru construirea reactoarelor 3 si 4, a spus Nita. Stire in curs de actualizare.

Listarea Nuclearelectrica e un succes, compania a strans 312 milioane de lei din majorarea de capital

Listarea Nuclearelectrica s-a incheiat cu succes, compania strangand 312 milioane de lei din vanzarea a 11,07%, din care 10% au fost listati pe bursa, iar Fondul Proprietatea a cumparat 1,07%, a declarat Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

Unde se duc banii din listarea Nuclearelectrica

Nuclearelectrica a obtinut 312,4 milioane de lei din majorarea cu 11,077% a capitalului social, insa destinatia banilor nu mai este asa de sigura: daca in prospectul de listare se mentioneaza ca banii vor fi investiti in unitatile 1 si 2 de la Cernavoda si intr-o instalatie de detritiere a apei grele, ieri, Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie, a evocat posibilitatea ca suma sa fie folosita pentru realizarea reactoarelor 3 si 4.

Constantin Nita: 29% dintre investitorii care au cumparat actiuni Nuclearelectrica sunt din SUA

Aproximativ 29% dintre investitorii care au cumparat actiuni la oferta publica Nuclearelectrica sunt din SUA, a declarat Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

Nita spune ca nu mai aduce pe bursa alte companii, in afara de cele deja anuntate

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a declarat luni ca in afara de listarile la bursa ale unor companii de stat programate pentru 2014 statul nu are in vedere alte operatiuni similare.

Constantin Nita recunoaste ca strategia energetica nu va mai fi realizata in acest an

Ministrul delagat pentru Energie, Constantin Nita, a admis in urma unor intrebari din partea jurnalistilor, ca strategia energetica nu se va mai realiza in acest an, din cauza resurselor financiare limitate. HotNews. ro a informat saptamana trecuta ca procedurile pentru realizarea unei noi strategii energetice au fost supendate din lipsa de bani.

Listarea Nuclearelectrica a fost un succes

Update 10:07 Oferta Nuclearelectrica s-a incheiat la pretul minim de 11,2 lei/actiune Oferta Nuclearelectrica s-a inchis la pretul minim de 11,2 lei/actiune. Investitorii mici care au subscris in primele trei zile ale ofertei beneficiaza de un discount de 8%, adica vor plati 10,304 lei/actiune.

Listarea Nuclearelectrica a fost un succes

Oferta Nuclearelectrica SNN) pentru listarea companiei la bursa a fost un succes, fiind suprasubscrisa pe fiecare transa, potrivit brokerilor intermediari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )