Libnet.ro
UNICEF

19:00

Litigiile, tot mai importante pentru avocati. Cosmin Vasile (ZRP), invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Litigiile, tot mai importante pentru avocati. Cosmin Vasile (ZRP), invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi, 30 octombrie, este Cosmin Vasile, managing partner al casei de avocatura Zamfirescu Racoti Partners ZRP). continuă pe Wall-Street Ro

Companiile auto se orienteaza tot mai mult catre magazine digitale in mall-uri

In conditiile in care tot mai multi clienti se documenteaza pe internet inainte de a-si lua masina noua si tot mai putini sunt dispusi sa faca drumuri la dealeri in afara orasului, industria se adapteaza si se duce in locurile unde oamenii isi fac cumparaturile: mall-urile. Constienti ca oamenii nu sunt inca dispusi sa-si cumpere un autonmobil 100% cu ajutorul internetului, dealerii combina conceptul de showroom traditional, cu cel de showroom digital, arata o analiza Financial Times.

Societatea Nationala de Medicina de Familie: Tot mai multi parinti refuza vaccinarea antigripala a copiilor. Este un trend international

Tot mai multi parinti refuza vaccinarea antigripala a copiilor, iar problema nu este doar in Romania, ci este un trend international, a precizat vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina de.

Administratia Obama, cea mai periculoasa pentru presa din istoria SUA

Administratia Obama este acuzata in continuare de lipsa de transparenta fata de presa de catre mass-media americane, fiind denuntata nu doar ca mai restrictiva, ci si ca mai periculoasa pentru presa.

Administratia Obama, cea mai PERICULOASA pentru presa din istoria SUA

Cotidianul american Washington Post sustine ca actuala administratie de la Washington este lipsita de transparenta presa americana si este acuzata de este mai restrictiva, ci si ca mai periculoasa pentru presa decat orice alta administratie americana din istorie .

Washington Post: Administratia Obama, cea mai PERICULOASA pentru presa din istoria SUA

Cotidianul american Washington Post sustine ca actuala administratie de la Washington este lipsita de transparenta presa americana si este acuzata de este mai restrictiva, ci si ca mai periculoasa pentru presa decat orice alta administratie americana din istorie .

Cosmin Vasile (ZRP): Astazi, prea multi pretind ca sunt avocati pe litigii

Criza financiara, cu tot ceea ce a generat aceasta, de la viteza de circulatie a banilor, pana la creditele acordate prea usor, mergand pana la vesnica problematica in relatia cu Statul roman, a facut ca numarul de litigii sa explodeze in general in.

FOTO Calea Domneasca, una dintre cele mai importante artere din Targoviste, blocata in plina zi de o avarie la reteaua de apa. Reactia CATD!

Calea Domneasca, pe care Primaria Targoviste a asfaltat-o de la zero in urma cu nici trei ani, a fost deja sparta in zeci de locuri. Nu se stie care este cauza acestor reparatii pentru ca reprezentantii Companiei de Apa Targoviste Dambovita nu se sinchisesc sa faca astfel de anunturi. Cert este ca soferii, dar si locuitorii din zona au cel mai mult de suferit.

Invata sa investesti ca Warren Buffett. Cele mai importante abordari in analiza fundamentala

Warren Buffet, cel mai cunoscut investitor din lume, a facut o avere estimata la 67 mld. dolari investind in actiuni pe bursa americana si bazandu-se pe o abordare de tip value investing. Ce inseamna mai exact acest lucru si care sunt.

Tot mai putini abonati. Caldura de la stat doar pentru 500 de apartamente

Vremea de afara da tonul la caldura din case. Frigul care a lovit Baraganul a pus autoritatile in garda. Desi in tot orasul are mai putin de 500 de abonati casnici si 6 agenti economici, Serviciul Public, Centrale Termice si Administrare Fond Locativ SPCTAFL) Calarasi a dat deschis robinetele, in urma cu cateva zile.

Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare pentru uciderea iubitei sale

Fostul campion paralimpic Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare decat cea de cinci ani de inchisoare pentru ca si-a ucis iubita. La o saptamana dupa ce instanta a dat sentinta,.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )