Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lituania: Gari blocate din cauza unui tren cu presupusi militari rusi

B1 B1,
Lituania: Gari blocate din cauza unui tren cu presupusi militari rusi

Statiile de cale ferata din Vilnius si Noua Vilnaau fost impanzite de politisti dupa ce au fost primite informari conform carora prin Lituania s-ar putea sa fie transferati cu trenul in regiunea. continuă pe B1

SUA: Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unui pasager violent

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles, din Washington, din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News, citat de Mediafax.

VIDEO: Niciun smartphone din lume nu mai e protejat din cauza unui gadget numit Black Box

Smartphone-urile din lumea intreaga au de astazi o noua amenintare cu privire la securitatea si integritatea datelor. Motivul? Pe piata neagra a inceput sa circule un gadget care sparge codul PIN al oricari smartphone in mod automat. Pretul unui astfel de gadget nu este foarte mare si foloseste un sistem simplu de decriptare, potrivit intego. com.

Lufthansa a anulat 750 de curse, din cauza unei greve a pilotilor

Opt curse aeriene Lufthansa de la Bucuresti spre Munchen si Frankfurt, precum si cele retur au fost anulate, miercuri, din cauza grevei pilotilor. In total, au fost anulate 750 de curse ale companiei Lufthansa in lume.

Lufthansa a anulat 750 de curse programate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost urmand sa afecteze 80. 000 de pasageri.

Olanda blocheaza intrarea Romaniei in Schengen din cauza unei datorii pe care Guvernul refuza sa o plateasca

Olandezii blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen din cauza unei epave. Nava Rostock a fost scoasa la suprafata de zece ani de catre o companie olandeza. Romania, care a pierdut procesul cu.

Nepastrarea distantei regulamentare, cauza unui accident in judetul Buzau

Un grav accident de circulatie s-a produs, miercuri dupa-amiaza, pe drumul european E85, la intersectia cu un drum judetean spre localitatea Florica. Soferul unui autoturism Matiz care se deplasa dinspre Buzau catre Bucuresti a ramas incarcerat, dupa ce a intrat in coliziune cu un microbuz care circula in fata sa.

Patru persoane au murit, in Bulgaria, din cauza intemperiile

Patru persoane au fost gasite moarte de politistii bulgari in urma intemperiilor care au afectat tara vecina, scrie site-ul Novinite. com. Trei dince acestea erau date disparute anterior. Cadavrele unui barbat in.

VIDEO: Smartphone-urile si tabletele se vor scumpi si cu 15% din cauza cursului dolarului

Cresterea cursului dolarului din ultimele luni nu va ramane fara urmari in economia romaneasca, dupa cum era si firesc. Mai multi retaileri de electronice si IT au anuntat deja cresteri de cel putin 10% si maxim 15% la o gama larga de smartphone-uri, tablete si telefoane de tip phablet.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )