Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Formula 1, Marele Premiu de la Monte-Carlo (15:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1, Marele Premiu de la Monte-Carlo (15:00)

Se anunta razboi intern la Mercedes pe circuitul legendar de la Monte-Carlo, unde Lewis Hamilton promite sa-i ofere o replica de tinut minte coechipierului sau Nico Rosberg. Duelul celor doi a inceput din calificari, cand germanul l-a obstructionat pe britanic in drumul spre pole position, dar Hamilton promite o revansa in stilul lui Ayrton Senna. continuă pe Online Sport

LIVE Formula 1, Marele Premiu de la Monte-Carlo

Se anunta razboi intern la Mercedes pe circuitul legendar de la Monte-Carlo, unde Lewis Hamilton promite sa-i ofere o replica de tinut minte coechipierului sau Nico Rosberg. Duelul celor doi a inceput din calificari, cand germanul l-a obstructionat pe britanic in drumul spre pole position, dar Hamilton promite o revansa in stilul lui Ayrton Senna.

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu de la Monte-Carlo

Se anunta razboi intern la Mercedes pe circuitul legendar de la Monte-Carlo, unde Lewis Hamilton a promissa-i ofere o replica de tinut minte coechipierului sau Nico Rosberg. Duelul celor doi a inceput din calificari, cand germanul l-a obstructionat pe britanic in drumul spre pole position, dar Hamilton promite o revansa in stilul lui Ayrton Senna.

Formula 1: Nico Rosberg a castigat Marele Premiu de la Monte Carlo

Marele Premiu al Principatului Monaco, disputat duminica, a fost castigat de Nico Rosberg, pilotul lui Mercedes. Etapa adjudecata de neamt a fost cea de-a sasea din competitia de Formula 1.

VIDEO Momente inedite din istoria Marelui Premiu de la Monte Carlo: Pilotul de 55 de ani care a terminat in puncte sau cursa cu doar trei masini la sosire

Marele Premiu de pe strazile din Monte Carlo a avut de-a lungul istoriei parte de multe momente memorabile. De la manevre spectaculoase de depasire, la victorii neasteptate, nasterea unor eroi sau crearea unor controverse, enumeram cele mai importante momente din istoria celei mai importante curse a anului din calendarul Formulei 1. Duminica are loc Grand Prix-ul de la Monaco.

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo (15:00)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

Fernando Alonso sparge monopolul Mercedes la Monte-Carlo

Marele Premiu al Principatului Monaco a debutat, joi, cu primele doua sesiuni de antrenamente libere. In prima sedinta cronometrata echipa Mercedes a ocupat primele doua pozitii, insa la a doua iesire pe circuit Fernando Alonso de la a reusit sa urce pe primul loc.

TUR cu TUR Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

Hamilton a terminat cursa de la Monte-Carlo cu un ochi

Final dramatic pentru Lewis Hamilton in Marele Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

Rosberg, victorie la Monte-Carlo si prima pozitie la general

Pentru al doilea an la rand pilotul german Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2667 seconds )