Libnet.ro
UNICEF

10:00

LIVE Marele Premiu din Coreea de Sud - Cursa (9:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Marele Premiu din Coreea de Sud - Cursa (9:00)

Onlinesport. ro transmite, duminica dimineata de la ora 9:00, Marele Premiu din Coreea de Sud de la Yeongam. Din pole position porneste campionul mondial si liderul clasamentul general Sebastian Vettel. continuă pe Online Sport

LIVE Marele Premiu din Coreea de Sud - Cursa neutralizata

Onlinesport. ro transmite, duminica dimineata de la ora 9:00, Marele Premiu din Coreea de Sud de la Yeongam. Din pole position porneste campionul mondial si liderul clasamentul general Sebastian Vettel.

TUR CU TUR Marele Premiu din Coreea de Sud

Onlinesport. ro a transmis, duminica dimineata de la ora 9:00, Marele Premiu din Coreea de Sud de la Yeongam. Din pole position a pornit campionul mondial si liderul clasamentul general Sebastian Vettel, pilot care n-a avut nicio problema in a-si trece in palmares o noua victorie de etapa.

LIVE Formula 1, Calificarile din Coreea de Sud

Onlinesport. ro transmite, live text de la ora 8:00 a diminetii de sambata, calificarile pentru Marele Premiu din Coreea de Sud.

LIVE Formula 1, Calificarile din Coreea de Sud (8:00)

Onlinesport. ro transmite, live text de la ora 8:00 a diminetii de sambata, calificarile pentru Marele Premiu din Coreea de Sud.

TUR CU TUR Formula 1, Calificarile din Coreea de Sud

Onlinesport. ro a transmis, live text de la ora 8:00 a diminetii de sambata, calificarile pentru Marele Premiu din Coreea de Sud.

VIDEO Accident urat suferit de Raikkonen in Coreea

Marele Premiu din Coreea de Sud a inceput cum nu se poate mai rau pentru fostul campion mondial Kimi Raikkonen. Finlandezul de la Lotus a suferit un accident spectaculos care, din fericire, a ramas fara urmari pentru integritatea pilotului. Raikkonen a pierdut controlul monopostului in ultimul viraj si a lovit violent zidul de protectie. Kimi a reusit sa iasa din monopost pe propriile picioare, dar mecanicii de la Lotus au intrat intr-o cursa contracronometru pentru repararea monopostului.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Coreei de Sud

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a patra cursa la rand, Marele Premiu al Coreei de Sud, a 14-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de pilotii Lotus-Renault, finlandezul Kimi Raikkonen si francezul Romain Grosjean, transmite Mediafax.

Sebastian Vettel A CASTIGAT Marele Premiu al Coreei de Sud

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a patra cursa la rand, Marele Premiu al Coreei de Sud, a 14-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de pilotii.

F1 Sebastian Vettel, pole position la Marele Premiu al Coreei de Sud

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud, a XIV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate sambata in calificari, anunta Mediafax.

Sebastian Vettel va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud, a XIV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate, sambata, in calificari, transmite mediafax. Vettel va fi urmat de britanicul Lewis Hamilton de la McLaren Mercedes, de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault, de germanul Nico Rosberg de la Mercedes si de spaniolul Fernando Alonso de la . Australianul .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )