Libnet.ro
UNICEF

15:30

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal (19:30)

Online Sport Online Sport,
Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal (19:30)

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. continuă pe Online Sport

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Ati urmarit in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

CALCULE Cum se poate califica Romania in semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Azi, de la ora 19.30, este meciul decisiv cu Danemarca

Nationala de handbal a Romaniei ca juca azi, de la ora 19. 30, cel mai important meci de la Campionatul Mondial din Suedia.

Live Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

LIVETEXT Romania - Danemarca, nationala de handbal joaca in aceasta seara pentru calificarea in semifinale!

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Danemarca, de la ora 19. 30 in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele au nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

LIVETEXT Romania - Danemarca, echipa de handbal joaca pentru calificarea in semifinale. Scor strans la pauza

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Danemarca, de la ora 19. 30, in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele au nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

Asa am trait: Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei a disputat, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

HANDBAL: Rezultatele Romaniei la Campionatul European, clasamentul si calculele de calificare in semifinale

Dupa rezultatele de marti din meciul cuCehia, Romania se va califica in semifinalele turneului final daca va obtine un egal sau va castiga partida cu Danemarca de miercuri, de la 19:30,.

Campionatul European de handbal: Romania - Danemarca 17-21, visul nostru s-a oprit in zidul nordic

Nationala de handbal a Romaniei a pierdut disputa cu Danemarca, in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele aveau nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

LIVE Romania - Ungaria (CE de Handbal Suedia 2016)

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 19:30, meciul de handbal feminin dintre Romania si Ungaria, partida care conteaza pentru grupele principale la Campionatul European din Suedia. Comentati meciurile Romaniei pe FORUM alaturi de alti pasionati ai sportului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )