Libnet.ro
UNICEF

17:30

HANDBAL: Rezultatele Romaniei la Campionatul European, clasamentul si calculele de calificare in semifinale

B1 B1,
HANDBAL: Rezultatele Romaniei la Campionatul European, clasamentul si calculele de calificare in semifinale

Dupa rezultatele de marti din meciul cuCehia, Romania se va califica in semifinalele turneului final daca va obtine un egal sau va castiga partida cu Danemarca de miercuri, de la 19:30,. continuă pe B1

Jucam azi cu Ungaria! Care e noul obiectiv al nationalei de handbal feminin la Campionatul European din Suedia

Nationala de handbal feminin a Romaniei va evolua in aceasta seara in grupa principala II, contra Ungariei, de la ora 19. 30, la Campionatul European din Ungaria.

Live Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Cehia la Campionatul European de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei a disputat, marti de la ora 17:15, al doilea meci din grupa principala la Campionatul European din Suedia. Dupa 29-21 cu Ungaria avem nevoie de un nou succes pentru a ramane in cursa pentru semifinale. Intra si in discutiile de pe FORUM dedicate competitiei din Suedia. Partida se poate viziona lega, pe internet, cu streaming live, aici. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Dupa un meci tensionat, Romania a invins Cehia cu 30 - 28 la Campionatul European de Handbal Feminin

Echipa feminina de handbal a Romaniei a invins cu greutate Cehia, la EURO 2016, obtinand in final scorul de 30 -28 17-14).

Romania, victorie SUPERBA in fata Ungariei. Tricolorele si-au UMILIT rivalele cu 29-21 la Campionatul European de Handbal

Romania a invins cu 29-21 Ungaria, in primul meci din grupa principala de la Campionatul European de Handbal. Tricolorele au castigat fara emotii partida jucata in fata.

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Ati urmarit in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal (19:30)

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante.

Duel interesant intre antrenori, la meciul Romania-Ungaria, de la Campionatul European de handbal. Eliza Buceschi: Ambros va avea castig de cauza, este un tehnician extrem de bun

Meciul Romania-Ungaria, grupele principale ale Campionatului European de handbal din Suedia va fi jucat cu toate cartile pe fata. Romania este antrenata de Ambros Martin, cel care pregateste.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )