Libnet.ro
UNICEF

22:30

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina (14:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Elina Svitolina (14:30)

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina. Situatie delicata pentru Halep

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina. Meci decisiv pentru calificarea in semifinale

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

LIVE Simona Halep - Caroline Wozniacki (14:30)

Simona Halep si Caroline Wozniacki se dueleaza, marti dupa-amiaza incepand cu ora 14:30, in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore.

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina (de la 14:30)

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina.

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina 1-4

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-7 7), 6-3, 7-5, intr-un meci.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Elina Svitolina (de la 14:30)/ Momentul adevarului

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

Final de drum pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor (3-6, 4-6 cu Elina Svitolina)/ Invinsa de presiune

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina. Se actualizeaza.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Elina Svitolina se va juca vineri, de la ora 14:30

Organizatorii Turneului Campioanelor au anuntat programul zilei de vineri, iar partida dintre Simona Halep cap de serie numarul unu) si Elina Svitolina 4 WTA) se va juca de la ora 14:30. Ultima disputa din Grupa Rosie va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )