Libnet.ro
UNICEF

23:00

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Elina Svitolina (de la 14:30)/ Momentul adevarului

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Elina Svitolina (de la 14:30)/ Momentul adevarului

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Elina Svitolina se va juca vineri, de la ora 14:30

Organizatorii Turneului Campioanelor au anuntat programul zilei de vineri, iar partida dintre Simona Halep cap de serie numarul unu) si Elina Svitolina 4 WTA) se va juca de la ora 14:30. Ultima disputa din Grupa Rosie va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR ONLINE STREAM DIGISPORT Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-7 7), 6-3, 7-5, intr-un meci.

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina (14:30)

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30.

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina. Meci decisiv pentru calificarea in semifinale

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina. Situatie delicata pentru Halep

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal .

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina (de la 14:30)

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina.

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina 1-4

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in fata testului de rezistenta numit Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Cu o conditie fizica foarte buna, Caroline Wozniacki este una din maratonistele circuitului WTA, Simona Halep avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau si de un bun joc de picioare pentru a nu avea probleme in meciul de miercuri. Daneza a invins-o pe Simona in ultima intalnire directa, dar era vorba de o alta suprafata, iarba, si de un alt moment al sezonului. Partida de la Turneul Campioanelor va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Wozniacki se va juca miercuri, de la ora 14:30

Organizatorii Turneului Campioanelor au anuntat programul zilei de miercuri, iar primul meci al zilei va fi cel dintre Simona Halep cap de serie numarul unu) si Caroline Wozniacki 6 WTA), din Grupa Rosie. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )