Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei. Putine semne ca in estul tarii se voteaza

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. -----------------------------------------Ora 8:40 AFP transmite ca nu exista prea multe dovezi ca sectiile de votare ar fi fost deschise in estul UcraineiUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina.

VIDEO Petro Poroshenko a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina din primul tur potrivit ultimului exitpoll. Poroshenko: Vom pune capat razboiului si vom reface tara. Vrem alegeri parlamentare in acest an si nu vom recunoaste niciodata ocupatia rusa

UPDATE Petro Poroshenko si-a proclamat victoria in alegererile prezidentiale din Ucraina, ultimul exitpoll indicandu-l pe acesta drept castigator inca din primul tur. Cifrele prezentate de doua exitpoll-uri diferite ii dau lui Poroshenko 57,3% si 55,9% din voturi. Iulia Timoshenko a obtinut in jur de 12%. In discursul tinut ulterior anuntului, Poroshenko a declarat ca obiectivul sau major va fi sa puna capat razboiului si sa inceapa reconstructia tarii.

Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Federatiei Ruse

Ucraina isi alege duminica presedintele, dupa luni de criza politica cauzata de fuga fostului presedinte Ianukovici si escaladarea violentelor cauzate de anexarea Crimeii la Rusia. Peste 36 de milioane de.

LIVE TEXT Alegeri europarlamentare in Romania: Urnele s-au deschis la ora 7.00

Peste 18 milioane de cetaten cu drept de vot sunt asteptati sa-i aleaga pe cei 32 de europarlamentari care vor reprezenta Romania in viitorul Parlament European. Urnele de vot s-au deschis la ora 7. 00 si se vor inchide la ora 21. Miza alegerilor este de astazi e uriasa: partidele isi vor calibra eforturile si pentru prezidentialele din noiembrie. In plus fata de alegerile pentru PE, astazi au loc alegeri si pentru 8 locuri de senatori si deputati in Parlamentul Romaniei, precum si alegeri locale pentru o serie de primarii si consilii judetene. -----------------------Ora 7. 35: Biroul Electoral Central va da primele estimari ale prezentei la vot la ora 11. 30Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro cele mai importante momente ale zilei de alegeri.

LIVE TEXT Alegeri in Europa: vot in 21 de tari pentru alegerea noului Parlament European

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 8 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 7. 29: Primele tari in care s-au deschis urnele de vot sunt Romania, Grecia si LituaniaUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa.

LIVE TEXT Alegeri in Europa: Vezi exit poll-urile din Germania, Austria, Cehia

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 7 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 01:20 Italia: Proiectiile dupa numararea a 10% din voturi coteaza Partidul Democrat al premierului Matteo Renzi cu 40,2% din voturiOra 01:10 Ungaria: Partidul conservator Fidesz al premierului Viktor Orban a dominat alegerile europene, in timp ce extrema dreapta pierde aproape 6 puncteOra 01:00 Marea Britanie: Partidul eurofob Ukip devanseaza conservatorii aflati la putere si opozitia laburista rezultate partiale)Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa.

Criza din Ucraina. Alegeri prezidentiale de duminica, sub inalta supraveghere. Moscova si separatistii, in ambuscada

Autoritatile ucrainene vor desfasura peste 75. 000 de oameni duminica pentru a asigura securitatea alegerilor prezidetiale pe care separatistii prorusi promit sa le perturbe, cu binecuvantarea Moscovei, amenintata cu noi sanctiuni de catre Washington. Cu trei zile inainte de alegeri, Frontul de est ucrainean, unde militarii si insurgentii inarmati proprusi se confrunta sporadic din 13 aprilie, cunoaste o acalmie dupa violentele de la inceputul saptamanii.

Alegeri prezidentiale Ucraina: Iulia Timosenko, printesa gazelor, in lupta cu regele ciocolatei, Petro Porosenko

Pentru prima data dupa destramarea URSS, lupta pentru presedintia Ucrainei se da intre doi pro-europeni: Iulia Timosenko, controversatul fost premier, si Petro Porosenko, oligarh imbogatit din afacerile cu ciocolata. Ambii reprezinta un sistem corupt pe care ucrainenii nu-l mai vor, insa, pana acum, balanta pare ca se inclina in favoarea lui Porosenko.

Alegeri istorice in Ucraina: atacuri cibernetice la Comisia Electorala Centrala. Urnele din nordul Donetkului sunt inchise

Alegerile prezidentiale din Ucraina au pornit sub semnul fraudelor si intimidarilor. Serviciul de securitate ucrainean a denuntat un atac cibernetic care urmarea sa stearga rezultatele numaratorii voturilor din seara aceasta. Virusul ar putea sa determine autoritatile ucrainene sa numere manual voturile. in regiunea separatista Donetk, mai multe sectii de vot raman inchise, iar oamenii se tem sa iasa din case, transmite presa locala.

Europarlamentare 2014. Urmareste in format live text cum decurg alegerile in toata tara

Alegerile europarlamentare din 25 mai vor stabili noul lot de 32 de eurodeputati pe care Romania il va trimite la Bruxelles. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari live text cum decurge scrutinul, pentru ca o intreaga echipa de jurnalisti din toata tara va transmite cele mai importante informatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )