Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVE TEXT Alegeri in Europa: Vezi exit poll-urile din Germania, Austria, Cehia

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Alegeri in Europa: Vezi exit poll-urile din Germania, Austria, Cehia

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 7 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 01:20 Italia: Proiectiile dupa numararea a 10% din voturi coteaza Partidul Democrat al premierului Matteo Renzi cu 40,2% din voturiOra 01:10 Ungaria: Partidul conservator Fidesz al premierului Viktor Orban a dominat alegerile europene, in timp ce extrema dreapta pierde aproape 6 puncteOra 01:00 Marea Britanie: Partidul eurofob Ukip devanseaza conservatorii aflati la putere si opozitia laburista rezultate partiale)Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa. continuă pe Hotnews

VOT pentru EUROPA. Prezenta, exit poll-urile si rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare si ale prezidentialelor din Ucraina

25 mai 2014. Zi decisiva pentru viitorul Europei. Ucraina isi alege, duminica, presedintele, dupa ce optiunea pro-europeana a declansat o revolta ce a dus la inlaturarea regimului Ianukovici. 21 de state isi aleg, duminica, deputatii pentru Parlamentul European, iar in celelalte state votul s-a incheiat. in plus, in Romania, se desfasoara alegeri in sase judete si in Sectorul 4, pentru ocuparea unor posturi vacante de parlamentari.

VOT pentru EUROPA. Prezenta, exit poll-urile si rezultatele finale ale alegerilor pentru Parlamentul European

25 mai 2014. Zi decisiva pentru viitorul Europei. Ucraina isi alege, duminica, presedintele, dupa ce optiunea pro-europeana a declansat o revolta ce a dus la inlaturarea regimului Ianukovici. 21 de state isi aleg, duminica, deputatii pentru Parlamentul European, iar in celelalte state votul s-a incheiat. in plus, in Romania, se desfasoara alegeri in sase judete si in Sectorul 4, pentru ocuparea unor posturi vacante de parlamentari.

LIVE TEXT Alegeri in Europa: vot in 21 de tari pentru alegerea noului Parlament European

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 8 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 7. 29: Primele tari in care s-au deschis urnele de vot sunt Romania, Grecia si LituaniaUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa.

Crin Antonescu nu comenteaza exit-poll-urile: Despre rezultate vom vorbi maine (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminica seara, ca nu comenteaza estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunand ca despre rezultate se va vorbi maine. Fac.

LIVE TEXT Alegeri europarlamentare in Romania: Urnele s-au deschis la ora 7.00

Peste 18 milioane de cetaten cu drept de vot sunt asteptati sa-i aleaga pe cei 32 de europarlamentari care vor reprezenta Romania in viitorul Parlament European. Urnele de vot s-au deschis la ora 7. 00 si se vor inchide la ora 21. Miza alegerilor este de astazi e uriasa: partidele isi vor calibra eforturile si pentru prezidentialele din noiembrie. In plus fata de alegerile pentru PE, astazi au loc alegeri si pentru 8 locuri de senatori si deputati in Parlamentul Romaniei, precum si alegeri locale pentru o serie de primarii si consilii judetene. -----------------------Ora 7. 35: Biroul Electoral Central va da primele estimari ale prezentei la vot la ora 11. 30Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro cele mai importante momente ale zilei de alegeri.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale in Ucraina, sub semnul amenintarii Rusiei. Putine semne ca in estul tarii se voteaza

Peste 36 de milioane de cetateni ucraineni sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege noul presedinte, pe fondul tensiunilor majore din Estul tarii. In mai multe regiuni, separatistii pro-rusi au amenintat cu impiedicarea procesului electoral si au anuntat ca isi doresc independenta fata de statul ucrainean si alipirea la Rusia. -----------------------------------------Ora 8:40 AFP transmite ca nu exista prea multe dovezi ca sectiile de votare ar fi fost deschise in estul UcraineiUrmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile prezidentiale din Ucraina.

Dragnea si Iliescu, despre exit-poll-uri: Cetatenii au taxat greseala PNL de a iesi din USL. Este esecul lui Antonescu - sa demisioneze (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu dragnea, si fostul sef al statului Ion Iliescu au comentat exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD si sustinand ca cetatenii au taxat greseala PNL de .

Exit-Poll europarlamentare: USD peste 40%, PMP trece pragul electoral cu peste 6%. PNL 15%, PDL 12%, UDMR 6%. Mircea Diaconu obtine un mandat ca independent

Toate exit-poll-urile prezentate la incheierea alegerilor europarlamentare din Romania dau drept castigatoare detasata alianta USD, cu peste 40% din voturi. Pe locul doi se situeaza liberalii, cu aproximativ.

Exit poll-uri Alegeri europarlamentare: PSD cistigator detasat cu peste 40%, PMP e cotat la 6-7%, PNL si PDL sint sub tintele asumate, Mircea Diaconu intra in Parlamentul European

Estimarile pentru ora 19. 00 ale exit poll-urilor comandate de 5 televiziuni arata ca PSD si aliatii sint cistigatorii detasati ai alegerilor europarlamentare estimari intre 41 % si 43%). Pe locul doi se claseaza liberalii estimari intre 13,3 % si 15 %), urmati de PDL. PMP, partidul sprijinit de Traian Basescu, are un rezultat estimat intre 6% si 7%. Rezultatele preliminare arata ca UDMR si Mircea Diaconu independent) au trecut pragul electoral, iar Forta Civica partidul lui MR Ungureanu) a ratat intrarea in Parlamentul European. Numaratoarea paralela efectuata de PDL indica insa cifre sensibil mai mici pentru USD, cu diferente de 4-5 puncte procentuale fata de exitpoll-uri si mai mari pentru Mircea Diaconu. In urma estimarilor, cateva intrebari esentiale vor primi raspuns in urmatoarele zile:Va pleca Crin Antonescu de la sefia PNL? Se va intoarce PNL cu o eventuala noua conducere in USL?Va forta Traian Basescu o schimbare in PMP care sa duca la indepartarea Elenei Udrea?Va fi indepartat Vasile Blaga din fruntea PDL?Isi va anunta oficial Victor Ponta candidatura la prezidentiale?Vezi in articol primele reactii si primele calcule politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )