Libnet.ro
UNICEF

06:00

VOT pentru EUROPA. Prezenta, exit poll-urile si rezultatele finale ale alegerilor pentru Parlamentul European

România Liberă România Liberă,
VOT pentru EUROPA. Prezenta, exit poll-urile si rezultatele finale ale alegerilor pentru Parlamentul European

25 mai 2014. Zi decisiva pentru viitorul Europei. Ucraina isi alege, duminica, presedintele, dupa ce optiunea pro-europeana a declansat o revolta ce a dus la inlaturarea regimului Ianukovici. 21 de state isi aleg, duminica, deputatii pentru Parlamentul European, iar in celelalte state votul s-a incheiat. in plus, in Romania, se desfasoara alegeri in sase judete si in Sectorul 4, pentru ocuparea unor posturi vacante de parlamentari. continuă pe România Liberă

VOT pentru EUROPA. Prezenta, exit poll-urile si rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare si ale prezidentialelor din Ucraina

25 mai 2014. Zi decisiva pentru viitorul Europei. Ucraina isi alege, duminica, presedintele, dupa ce optiunea pro-europeana a declansat o revolta ce a dus la inlaturarea regimului Ianukovici. 21 de state isi aleg, duminica, deputatii pentru Parlamentul European, iar in celelalte state votul s-a incheiat. in plus, in Romania, se desfasoara alegeri in sase judete si in Sectorul 4, pentru ocuparea unor posturi vacante de parlamentari.

Crin Antonescu nu comenteaza exit-poll-urile: Despre rezultate vom vorbi maine (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminica seara, ca nu comenteaza estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunand ca despre rezultate se va vorbi maine. Fac.

Ucraina: Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului - exit-poll

Fostul mare campion mondial la box Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului din partea partidului Lovitura UDAR), potrivit ultimului exit-poll. Vitali Klitschko, recunoscut ca un lider.

Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului-exit poll

Fostul mare campion mondial la box Vitali Klitschko a castigat alegerile pentru primaria Kievului din partea partidului Lovitura UDAR), potrivit ultimului exitpool, informeaza Itar Tass.

LIVE TEXT Alegeri in Europa: Vezi exit poll-urile din Germania, Austria, Cehia

Cetatenii din 20 de state membre UE sunt asteptati duminica la vot pentru alegerea membrilor noului Parlament European. In 7 state membre votul s-a consumat deja Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Cehia, Letonia, Malta, Slovacia). In total, peste 400 de milioane de europeni cu drept de vot pot alege noii europarlamentari. ------------------------------------Ora 01:20 Italia: Proiectiile dupa numararea a 10% din voturi coteaza Partidul Democrat al premierului Matteo Renzi cu 40,2% din voturiOra 01:10 Ungaria: Partidul conservator Fidesz al premierului Viktor Orban a dominat alegerile europene, in timp ce extrema dreapta pierde aproape 6 puncteOra 01:00 Marea Britanie: Partidul eurofob Ukip devanseaza conservatorii aflati la putere si opozitia laburista rezultate partiale)Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro alegerile din Europa.

Dragnea si Iliescu, despre exit-poll-uri: Cetatenii au taxat greseala PNL de a iesi din USL. Este esecul lui Antonescu - sa demisioneze (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu dragnea, si fostul sef al statului Ion Iliescu au comentat exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD si sustinand ca cetatenii au taxat greseala PNL de .

Exit-Poll europarlamentare: USD peste 40%, PMP trece pragul electoral cu peste 6%. PNL 15%, PDL 12%, UDMR 6%. Mircea Diaconu obtine un mandat ca independent

Toate exit-poll-urile prezentate la incheierea alegerilor europarlamentare din Romania dau drept castigatoare detasata alianta USD, cu peste 40% din voturi. Pe locul doi se situeaza liberalii, cu aproximativ.

Europarlamentare 2014. Batalia sondajelor exit-poll: cine si unde va prezenta primele estimari ale alegerilor

La nivel national, Biroul Electoral Central a acreditat cinci institute de sondare a opiniei publice. Acestea vor contabiliza optiunile de vot la iesirea de la urne exit-poll), iar rezultatele vor fi anuntate de televiziunile care le-au contractat. Alte posturi TV vor prezenta sondaje ale unor institutii neacreditate de catre BEC.

Rezultate europarlamentare 2014. Primele exit-poll-uri le aflati pe adevarul.ro

La alegerile europarlamentare de astazi sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani. Pe parcursul intregii zile, adevarul. ro va va tine la curent cu evolutia prezentei la vot. Imediat dupa inchiderea urnelor, la ora 21. 00, adevarul. ro va prezenta primele rezultate ale exit-poll-urilor si numarul de mandate pentru fiecare partid.

Europarlamentare 2014. Declaratiile liderilor de partide din Alba dupa exit poll-uri

Rezultatele sondajelor prezentate dupa finalizarea procesului de vot au fost primite diferit la sediul partidelor politice din Alba. Daca la PSD a dominat bucuria si , reprezentantii celorlalte formatiuni politice s-au aratat rezervati si precizat ca asteapta rezultatele finale oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )