Libnet.ro
UNICEF

15:00

LIVE TEXT Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea discuta online joi, de la ora 15:30, despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea discuta online joi, de la ora 15:30, despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Profesori, elevi, parinti sau simpli cititori s-au revoltat cand au vazut subiectele la matematica date absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2013. Rezultatele, care au adus o promovabilitate cu aproape 10 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, au confirmat controversele. Dar care este efectul pe termen lung al distorsionarii unui concurs national? Mircea Miclea, profesor la Departamentul de Psihologie din Universitatea Babes-Bolyai si fost ministru al Educatiei, discuta online cu cititorii HotNews. ro despre impactul examenelor nationale asupra sistemului de invatamant si pietei muncii. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului. continuă pe Hotnews

Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea discuta online joi, de la ora 15:30, despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Profesori, elevi, parinti sau simpli cititori s-au revoltat cand au vazut subiectele la matematica date absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2013. Rezultatele, care au adus o promovabilitate cu aproape 10 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, au confirmat controversele. Dar care este efectul pe termen lung al distorsionarii unui concurs national? Mircea Miclea, profesor la Departamentul de Psihologie din Universitatea Babes-Bolyai si fost ministru al Educatiei, discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la ora 15:30, despre impactul examenelor nationale asupra sistemului de invatamant si pietei muncii. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea a discutat online despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Profesori, elevi, parinti sau simpli cititori s-au revoltat cand au vazut subiectele la matematica date absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2013. Rezultatele, care au adus o promovabilitate cu aproape 10 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, au confirmat controversele. Dar care este efectul pe termen lung al distorsionarii unui concurs national? Mircea Miclea, profesor la Departamentul de Psihologie din Universitatea Babes-Bolyai si fost ministru al Educatiei, a discutat online cu cititorii HotNews. ro despre impactul examenelor nationale asupra sistemului de invatamant si pietei muncii. Citeste in articol raspunsurile lui Mircea Miclea la intrebarile cititorilor HotNews. ro.

Mircea Miclea: Invatamintul gimnazial e in metastaza. Trebuie scurtate vacantele si intensificata munca cu elevii in scoala, altfel nu vom mai conta pe piata globala a muncii. Avem cel mai scurt an scolar din Europa!

Marea problema de la Evaluarea Nationala 2013 nu sunt notele prea mari, ci faptul ca 1 din 4 elevi nu a promovat nici macar un examen cu subiecte usoare. Invatamintul gimnazial e in metastaza si nimeni nu vorbeste despre asta, a declarat fostul ministru al Educatiei Mircea Miclea, in cadrul unei intalniri online cu cititorii HotNews. ro. Rezultatele din acest an arata, in primul rind, calitatea foarte slaba a profesorilor, a avertizat Miclea, precizand ca trebuie scurtate vacantele si intensificata munca cu elevii in scoala, altfel nu vom mai conta pe piata globala a muncii. Avem cel mai scurt an scolar din Europa!. Invatamintul romanesc s-a transformat cu unele exceptii notabile) intr-o fabrica de iluzii. Se dau note mari in gimnaziu, acum se dau note mari la evaluarea nationala, se dau note mari in liceu, se dau note mari in facultate.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

Scandalul urias in care sunt implicati cei mai mari LIDERI europeni. Stiau despre tot!

Scandalul PRISM continua sa faca valuri. Pe langa internautii din intreaga lume, tinte ale spionajului american coordonat de NSA, aceeasi agentie de securitate care a pus la punct programul Echelon in anii 1970, au fost.

Care sunt celelalte 7 cazuri Cioaca din Romania.

Sentinta de 22 de ani de inchisoare data lui Cristian Cioaca, fostul politist acuzat ca ar fi ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu, nu este singura condamnare din Romania intr-un caz in care nu este gasit cadavrul victimei. Dosarul disparitiei Elodiei a fost transformat, in 2007, intr-o isterie nationala de OTV-ul lui Dan Diaconescu, care a realizat 380 de episoade pe acest subiect. Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat ca ar fi ucis-o pe sotia sa, avocata Elodia Ghinescu, a fost .

Care sunt celelalte 6 cazuri Cioaca din Romania.

Sentinta de 22 de ani de inchisoare data lui Cristian Cioaca, fostul politist acuzat ca ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, nu este singura condamnare din Romania intr-un caz in care nu a fost gasit cadavrul victimei. Dosarul disparitiei avocatei din Brasov a fost transformat, in 2007, intr-o isterie nationala de OTV-ul lui Dan Diaconescu, care a realizat 380 de episoade pe acest subiect. Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat ca ar fi ucis-o pe sotia sa, avocata Elodia Ghinescu, a fost .

Deputatii au 15 zile la dispozitie ca sa paraseasca hotelurile in care sunt cazati

Deputatii dispun de 15 zile pentru a parasi hotelurile in care stau acum si sa-si caute cazare. Alesii au adoptat ieri noul statul al parlamentarilor in care nu mai este prevazuta cazarea deputatilor la.

COD GALBEN de ploi. Afla care sunt judetele afectate!.

Capitala si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Braila, Vaslui, Iasi si Galati sunt sub avertizare cod galben de ploi, duminica, pana in jurul orei 17. 30, transmite Mediafax. Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie, Bucurestiul si judetul Ilfov vor fi sub avertizare cod galben de ploi pana la ora 17. Avertizarea cod galben de ploi a fost emisa si pentru vestul si nordul judetului Braila, inclusiv municipiul Braila, nordul si vestul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )