Libnet.ro
UNICEF

14:30

Live Text Dinamo Kiev - Steaua: 1-0, PAUZA. Liga Europa

România Liberă România Liberă,
Live Text Dinamo Kiev - Steaua: 1-0, PAUZA. Liga Europa

Steaua joaca, joi, de la ora 20. 00, in deplasare, impotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev, in cea de a doua etapa din faza grupelor Ligii Europa. Elevii lui Galca vor sa repete miracolul din 2006, cand ros-albastrii obtineau o victorie surprinzatoare, insa echipa din Kiev este pregatita sa joace la victorie. continuă pe România Liberă

Live Text Dinamo Kiev - Steaua: ora 20.00, in Liga Europa

Steaua joaca, joi, de la ora 20. 00, in deplasare, impotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev, in cea de a doua etapa din faza grupelor Ligii Europa. Elevii lui Galca vor sa repete miracolul din 2006, cand ros-albastrii obtineau o victorie surprinzatoare, insa echipa din Kiev este pregatita sa joace la victorie.

LIVE EUROPA LEAGUE Dinamo Kiev-Steaua (20:00) si Astra-Salzburg (22:05)

Dinamo Kiev-Steaua 20:00) si Astra-Salzburg 22:05) sunt transmise minut cu minut in modulul LIVE TEXT. Apasati pe linkuri pentru a urmari desfasurarea celor doua confruntari contand pentru grupele Europa League.

Victor Ponta il preia din Chisinau pe Iurie Leanca si asista la meciul Dinamo Kiev-Steaua cu acesta si Arseni Iatseniuk

Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizita in Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficiala, la Chisinau pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, iar la finalul vizitei va asista cu acesta si cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

LIVETEXT Liga Europa: Dinamo Kiev - Steaua 1-0. Gol din faza fixa

Favoritele la ocuparea primului loc se intalnesc astazi in derby-ul grupei J. De la ora 20. 00 DigiSport 1, DolceSport 1), Dinamo Kiev si Steaua joaca intr-un clasic al cupelor europene. in 2006, tot la Kiev, dar in grupele Ligii Campionilor, ros-albastrii realizau una dintre cele mai importante victorii din istoria gruparii din Ghencea, scor 4-1.

LIVETEXT Liga Europa: Dinamo Kiev - Steaua 2-0

Favoritele la ocuparea primului loc se intalnesc astazi in derby-ul grupei J. De la ora 20. 00 DigiSport 1, DolceSport 1), Dinamo Kiev si Steaua joaca intr-un clasic al cupelor europene. in 2006, tot la Kiev, dar in grupele Ligii Campionilor, ros-albastrii realizau una dintre cele mai importante victorii din istoria gruparii din Ghencea, scor 4-1.

VIDEO Dinamo Kiev - Steaua, istoria joaca pentru noi! Golul marcat de Gica Hagi in Supercupa Europei

In confruntarea celor mai titrate echipe din Estul Europei, Steaua se lauda cu doua succese memorabile, in Supercupa Europei si in Liga Campionilor. Meciul dintre Dinamo Kiev si Steaua are loc joi, de la ora 20. 00, in direct pe DolceSport 1 si DigiSport 1.

Un austriac, la centrul terenului, in partida Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti din Liga Europa

Meciul Stelei, din Liga Europa, contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, care se va desfasura joi, in deplasare, va fi arbitrat de o brigada din Austria. Centralul partidei va fi Robert Schorgenhofer, care a mai condus pana acum 2 meciuri .

Avancronica Dinamo Kiev-Steaua (LIVE, 20:00)

Steaua revine la Kiev cu amintirea acelui du-te Dica, du-te din grupele Ligii Campionilor, dar antrenorul Costel Gilca indeamna la realism si spune ca va fi dificil de repetat victoria cu 4-1.

Europa League: Steaua a fost invinsa de Dinamo Kiev cu 3-1/ Prea multa prudenta/ Astra- Salzburg 1-2

Formatia Steaua Bucuresti a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 1-0), de echipa ucraineana Dinamo Kiev, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei J a Ligii Europa, relateaza Mediafax. Steaua a jucat prudent in cea mai mare parte a jocului preferand doar sa destructreze jocul ofensiv al gazdelor. Desi stelistii au acuzat un hent clar la golul trei al ucrainenilor, Dinamo Kiev a etalat joi seara un fotbal mult mai ofensiv si calitativ decat echipa militara. vezi toate rezultatele serii in Europa League.

Liga Europa: Steaua, la primul esec in Ucraina, 1-3 cu Dinamo Kiev

Dinamo Kiev s-a impus fara probleme in fata Stelei, scor 3-1, in cel de-al doilea meci al grupei J din Liga Europa. Ros-albastrii nu s-au vazut aproape deloc in prima repriza, desi au avut insa o bara, si au fost surclasati in partea secunda de mijlocul superior al ucrainenilor. Elevii lui Galca s-au trezit abia pe final, cand au redus din diferenta, dar au incasat aproape imediat un gol controversat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )