Libnet.ro
UNICEF

08:30

Live Text Halep - Pliskova: ora 24.00. La Indian Wells 2015 se reediteaza finala de la Dubai

România Liberă România Liberă,
Live Text Halep - Pliskova: ora 24.00. La Indian Wells 2015 se reediteaza finala de la Dubai

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. continuă pe România Liberă

Live Text Halep - Lepchenko: ora 5.30. Romanca vrea o noua victorie in cuptorul american de la Indian Wells 2015

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si a treia jucatoare a lumii, va evolua, luni dimineata, incepand cu ora 5. 30 ora Romaniei), in turul al treilea, impotriva americancei Varvara Lepchenko, favorita numarul 26.

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa ora 23:00)

Simona Halep revine, marti, in actiune la Indian Wells pentru meciul din optimile de finala contra Karolinei Pliskova din Cehia.

Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA. VIDEO

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 3 WTA, in fata americancei Varvara Lepchenko, locul 31 WTA, in meciul care.

LIVE ScoreT Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Ora 00:30 Simona Halep favorita trei) o intalneste de la aceasta ora in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Daca va trece de Karolina, Simona o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12).

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 23:00)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 23:00.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 00:30)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 00:30.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona castiga fara probleme si va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Simona Halep favorita trei) a invins-o fara prea mari probleme in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia. Simona a avut un start usor ezitant, dar si-a crescut nivelul jocului la jumatatea setului I si nu a dat nicio clipa impresia ca ar putea pierde. Pliskova a alternat momentele bune de joc cu multe greseli nefortate. Halep o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA).

S-a stabilit ora partidei de astazi a Simonei Halep, din optimile Indian Wells

Simona Halep va juca marti seara in optimile de finala de la Indian Wells, contra cehoaicei Karolina Pliskova.

Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Serena Williams cap de serie numarul unu) nu a avut probleme cu Zarina Diyas 6-2, 6-0), sportiva din SUA calificandu-se in optimile competitiei. In aceeasi faza a turneului au ajuns si Simona Halep, Karolina Pliskova, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )