Libnet.ro
UNICEF

07:30

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa ora 23:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa ora 23:00)

Simona Halep revine, marti, in actiune la Indian Wells pentru meciul din optimile de finala contra Karolinei Pliskova din Cehia. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

Florin Mergea e in optimi la Indian Wells. Roger Federer a fost eliminat

Dupa ce Horia Tecau si partenerul sau, Julien Rojer, au fost eliminati in primul tur de la Indian Wells, sperantele romanilor pe tabloul masculin sunt legate de Florin Mergea.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Indian Wells. Miza este pastrarea locului 3 in clasamentul WTA

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala. Favorita numarul 3, Halep a jucatluni dimineata cu Varvara Lepchenko si stie cu cine va juca in optimi, dar si posibila adversara din sferturi.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe sportiva din Rusia, Daria Gavrilova, informeaza B1 TV. Halep s-a impus in fata jucatoarei ruse venite din calific.

Halep la Indian Wells. Simona a vorbit in premiera despre sinuciderea varului ei gasit spanzurat si a explicat de ce nu a venit la inmormantare

Simona Halep s-a calificat cu emotii in turul 3 la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe Daria Gavrilova. Romanca i-a dedicat victoria varului sau, Nicia Arghir, care s-a spanzurat la inceputul acestei saptamani.

Sprijin de valoare pentru Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep se antreneaza in aceste zile la Indian Wells cu un antrenor de valoare, vazut si luni dimineata in loja romancei de la turneul american.

Ce a spus Simona Halep la primele declaratii dupa o saptamana grea: Mi-am promis ca nu va mai exista meci in care sa nu lupt pana la capat

Dar dupa victoria cu Gavrilova, Simona a venit la conferinta, iar cei prezenti au recuperat rapid timpul pierdut, cu o serie de intrebari care au obtinut cateva raspunsuri interesante din partea Simonei.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Indian Wells

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep, luni dimineata in Romania, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells, primul turneu WTA Premier al anului.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )