Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sprijin de valoare pentru Simona Halep la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Sprijin de valoare pentru Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep se antreneaza in aceste zile la Indian Wells cu un antrenor de valoare, vazut si luni dimineata in loja romancei de la turneul american. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep joaca acum la Indian Wells

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

Simona Halep joaca in aceasta seara la Indian Wells (LIVE alaturi de Hanescu si Niculescu)

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

Halep la Indian Wells. Simona a vorbit in premiera despre sinuciderea varului ei gasit spanzurat si a explicat de ce nu a venit la inmormantare

Simona Halep s-a calificat cu emotii in turul 3 la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe Daria Gavrilova. Romanca i-a dedicat victoria varului sau, Nicia Arghir, care s-a spanzurat la inceputul acestei saptamani.

Simona Halep, calificare muncita din greu in turul 3 la Indian Wells

Meciul cu Daria Gavrilova, numarul 106 mondial, nu a fost nici pe departe ca o simpla plimbare prin parc pentru Simona Halep. Jucatoarea noastra a trebuit sa munceasca din greu pentru fiecare punct si in cele din urma a transat disputa in trei seturi, cu 2-6, 6-1, 6-2.

Vineri, 13, debutul lui Halep la Indian Wells. Cine va fi adversara Simonei

Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells. Halep o va.

Final de drum pentru Victor Hanescu la Indian Wells

Victor Hanescu, singurul jucator roman prezent pe tabloul masculin de la Indian Wells, a parasit competitia in turul al doilea.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, luni dimineata, in optimi la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Romanca a invins-o pe americana Varvara Lepchenko, locul 31 in clasamentul.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria Gavrilova, numarul 106 mondial.

Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )