Libnet.ro
UNICEF

11:30

Final de drum pentru Victor Hanescu la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Final de drum pentru Victor Hanescu la Indian Wells

Victor Hanescu, singurul jucator roman prezent pe tabloul masculin de la Indian Wells, a parasit competitia in turul al doilea. continuă pe Online Sport

Sprijin de valoare pentru Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep se antreneaza in aceste zile la Indian Wells cu un antrenor de valoare, vazut si luni dimineata in loja romancei de la turneul american.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells

Ajuns pe tabloul principal in urma calificarilor, Victor Hanescu a reusit vineri noapte calificarea in turul secund in competitia masculina de simplu de la Indian Wells.

Simona Halep, Monica Niculescu si Victor Hanescu joaca vineri si sambata la Indian Wells

Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells.

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Indian Wells. Raluca Olaru a ratat calificarea in sferturi, in cadrul probei de dublu de la acelasi turneu

Tenismanul Victor Hanescu, locul 146 ATP, a pierdut, duminica seara, partida disputata impotriva italianului Andreas Sepii, locul 33 ATP, in doua seturi, ratand calificarea in turul trei al turneului de la Indian Wells.

Indian Wells 2015. Victor Hanescu, Raluca Olaru si Monica Niculescu au parasit turneul american. Halep joaca impotriva Varvarei Lepchenko

Tenismanul Victor Hanescu, locul 146 ATP, a pierdut, duminica seara, partida disputata impotriva italianului Andreas Sepii, locul 33 ATP, in doua seturi, ratand calificarea in turul trei al turneului de la Indian Wells. De asemenea, alte doua reprezentante ale Romaniei, Raluca Olaru si Monica Niculescu au pierdut meciurilor lor din proba de dublu a competitiei din SUA.

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells

Victor Hanescu s-a calificat in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Indian Wells informeaza Agerpres. Tenismanul roman a reusi calificarea dupa ce l-a invins, vineri, pe rusul Mihail.

Indian Wells: Victor Hanescu, in turul doi dupa ce l-a invins pe Mihail Youzhny

Victor Hanescu 146 ATP) a reusit sa furnizeze una din surprizele zilei de la Indian Wells turneu din categoria Masters), jucatorul roman calificandu-se in turul doi dupa ce l-a invins pe Mihail Youzhny 64 ATP).

Indian Wells 2015. Victor Hanescu l-a invins cu usurinta pe Mihail Iujnii, scor 6-3, 6-4

Indian Wells 2015. Victor Hanescu, 146 ATP, a avut un meci usor cu rusul Mihail Iujnii, 64 ATP, pe care l-a invins cu scorul de 6-3, 6-4, la capatul unei partide incheiate rapid.

Indian Wells 2015. Victor Hanescu a fost eliminat de Andreas Seppi, in turul al doilea

Victor Hanescu, locul 146 ATP venit din calificari), a fost eliminat, in turul al doilea, de catre italianul Andreas Seppi, cap de serie numarul 30 si locul 33 mondial.

Vineri, 13, debutul lui Halep la Indian Wells. Cine va fi adversara Simonei

Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 68 WTA, si Victor Hanescu, locul 146 WTA, vor evolua, vineri seara si sambata dimineata, la competitiile de tenis de la Indian Wells. Halep o va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )