Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVE TEXT Irina Begu o intalneste acum pe Garbine Muguruza in FED Cup. Romania conduce Spania cu 1-0

Adevărul Adevărul,
LIVE TEXT Irina Begu o intalneste acum pe Garbine Muguruza in FED Cup. Romania conduce Spania cu 1-0

Dupa succesul obtinut de Simona Halep cu Soler Espinosa in primul meci al zilei de la Galati, in scena intra si Irina Begu, care o va intalni pe cea mai buna jucatoare iberica, Garbine Muguruza, clasata pe locul 24 mondial. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0, dupa victoria Simonei Halep. Begu o intalneste ACUM pe Muguruza 3-6, 2-3

In a doua partida a intalnirii Romania - Spania de la FED CUP,Irina Begu o intalneste Garbine Muguruza, cea mai buna jucatoare a ibericelor. Irina Begu - Garbine Muguruza 0-1 3-6, )0-1: Muguruza a incepu.

Irina Begu a pierdut meciul cu Garbine Muguruza in FED Cup, iar Spania a egalat Romania la general, 1-1

Dupa succesul obtinut de Simona Halep cu Soler Espinosa, Irina Begu a pierdut intalnirea cu cea mai buna jucatoare a Spaniei, Garbine Muguruza, clasata pe locul 24 mondial. Astfel, scorul general al confruntarii Romania-Spania din Fed Cup este egal, 1-1, dupa prima zi de concurs.

LIVE TEXT, ora 14.30: Begu o intalneste pe Garbine Muguruza in FED Cup. Romania conduce Spania cu 1-0

Dupa succesul obtinut de Simona Halep cu Soler Espinosa in primul meci al zilei de la Galati, in scena intra si Irina Begu, care o va intalni pe cea mai buna jucatoare iberica, Garbine Muguruza, clasata pe locul 24 mondial.

Emotiile au coplesit-o pe Irina Begu. A plans inaintea meciului cu Muguruza

Irina Begu nu s-a putut concentra in meciul cu Garbine Muguruza din cauza emotiilor de a evolua in fata propriilor suporteri si a presedintelui Romaniei.

Irina Begu a plans dupa ce a pierdut meciul cu Garbine Muguruza in FED Cup: Este mai greu cand joci pentru Romania

Dupa succesul obtinut de Simona Halep cu Soler Espinosa, Irina Begu a pierdut intalnirea cu cea mai buna jucatoare a Spaniei, Garbine Muguruza, clasata pe locul 24 mondial. Astfel, scorul general al confruntarii Romania-Spania din Fed Cup este egal, 1-1, dupa prima zi de concurs.

LIVE TEXT. Fed Cup: Romania - Spania 1-0. Halep castiga lejer cu Soler Espinosa, scor 6-2, 6-1. Urmeaza Begu-Muguruza

Dupa meciul Simonei, pe terenul de la Galati vor intra Irina Begu si Garbine Muguruza. Ramaneti pe Antena3. ro pentru a urmari partida LIVE TEXT. Simona Halep locul 3 WTA) a deschis seria intalnirilor dintre.

Tragere la sorti Fed Cup: Simona Halep deschide balul cu Soler-Espinosa, meci urmat de jocul Irina Begu - Muguruza

Cu o victorie in fata ibericelor, nationala de Fed Cup a Romaniei va reveni dupa 15 ani la usa Grupei Mondiale. Singura care se poate pune in calea noastra e Garbine Muguruza.

Irina Begu a plans in urma infrangerii din Fed Cup: Am avut emotii in prezenta presedintelui Iohannis si cand s-a cantat imnul, sunt lucruri pe care nu le traiesc zilnic. Imi cer scuze publicului

Irina Begu a declarat, sambata, cu ochii in lacrimi, dupa infrangerea din meciul cu Garbine Muguruza, ca a trait niste emotii mari atunci cand s-a cantat imnul national in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, emotii care i-au afectat jocul.

Fed Cup, Romania - Spania: Declaratii Simona Halep si Irina Begu

Principalele jucatoare ale echipei de Cupa Fed a Romaniei, Simona Halep si Irina Begu, au vorbit la Galati despre meciul de sambata si duminica pe care il vor juca impotriva Spaniei.

Simona Halep si Irina Begu au efectuat primele antrenamente inainte de meciurile Romania - Spania, din FedCup

Simona Halep si Irina Begu au sustinut primele antrenamente in vederea confruntarii Romania - Spania, din cadrul celei de-a doua Grupe Mondiale de la FedCup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )