Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVE TEXT: Partida Simona Halep - Samantha Stosur, decisiva pentru calificarea in sferturi la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Partida Simona Halep - Samantha Stosur, decisiva pentru calificarea in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur in optimile de finala de la Roland Garros a fost reluat marti la pranz, dupa o amanare de aproape doua zile. continuă pe România Liberă

Partida Simona Halep - Samantha Stosur va continua marti. Toate meciurile de luni, anulate

Simona Halep nu va mai juca astazi in optimile de finala de la Roland Garros, contra Samanthei Stosur. Organizatorii parizieni au anuntat ca toate partidele programate astazi au fost anulate din cauza ploii, anunta DIGI24. Toti spectatorii care si-au cumparat bilete pentru meciurile care trebuiau sa se joace azi isi vor primi inapoi banii cheltuiti pentru tichete.

LIVETEXT, ora 12.00: Simona Halep - Samantha Stosur se reia de la scorul de 5-3 pentru jucatoarea noastra, in setul I

Simona Halep si Samantha Stosur reiau meciul intrerupt aseara de ploaie, la Roland Garros,din optimile turneului parizian.

Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi de Samantha Stosur 6-7(0), 3-6/ Terenul greoi, un avantaj pentru puternica Samantha

Aventura Simonei Halep la Roland Garros s-a oprit in optimile de finala, faza a competitiei unde favorita numarul sase a fost invinsa de Samantha Stosur - locul 24 WTA, scor 7-60), 6-3. Meciul a inceput duminica Simona a condus cu 5-3 timp de o zi si jumatate cat nu s-a jucat) si s-a incheiat marti. Ploaia a jucat un rol important in ecuatia partidei. La reluare, Samantha s-a folosit de forta fizica superioara si de experienta, a lovit la limita si a impus ritmul, reusind sa patrunda printre cele mai bune opt jucatoare de la Roland Garros.

Roland Garros Meciul Simona Halep - Samantha Stosur, intrerupt de ploaie la scorul de 5-3 pentru romanca, se va incheia luni

Simona Halep cap de serie 6) a jucat duminica seara in optimile Grand Slam-ului de la Roland Garros cu australianca Samantha Stosur cap de serie 21) doar pana la scorul de 5-3 pentru romanca, meciul fiind intrerupt de ploaie si urmand sa se reia luni, de la ora 12. 00, pe Terenul 1.

LIVETEXT, ora 21.00 Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost mutat pe alt teren

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile.

LIVETEXT Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile, astfel ca meciul a inceput mult mai tarziu.

Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua maine

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile, astfel ca meciul a inceput mult mai tarziu.

Simona Halep - Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua luni

Simona Halep trebuia sa joace duminica in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile.

Roland Garros: Meciul Simonei Halep cu Samantha Stosur se va juca duminica seara

Favorita numarul 6 la Roland Garros, Simona Halep o va intalni in optimile de finala pe Samantha Stosur din Australia. Meciul dintre Halep si Stosur va incheia ziua de duminica pe arena centrala, Philippe-Chatrier.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros. Meciul suspendat din cauza ploii va fi continuat luni de la 12:00

Simona Halep si Samantha Stosur au fost mutate pe terenul numarul 1, dar partida a fost intrerupta in primul set din cauza ploii. Partida va continua in cursul zilei de luni si va fi live text in aceasta pagina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )