Libnet.ro
UNICEF

12:00

Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi de Samantha Stosur 6-7(0), 3-6/ Terenul greoi, un avantaj pentru puternica Samantha

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi de Samantha Stosur 6-7(0), 3-6/ Terenul greoi, un avantaj pentru puternica Samantha

Aventura Simonei Halep la Roland Garros s-a oprit in optimile de finala, faza a competitiei unde favorita numarul sase a fost invinsa de Samantha Stosur - locul 24 WTA, scor 7-60), 6-3. Meciul a inceput duminica Simona a condus cu 5-3 timp de o zi si jumatate cat nu s-a jucat) si s-a incheiat marti. Ploaia a jucat un rol important in ecuatia partidei. La reluare, Samantha s-a folosit de forta fizica superioara si de experienta, a lovit la limita si a impus ritmul, reusind sa patrunda printre cele mai bune opt jucatoare de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Simona Halep, eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci de cosmar cu Sam Stosur intins pe trei reprize

Simona Halep o conducea pe jucatoarea din Australia, duminica, cu 5-3, cand ploaia a intrerupt meciul celor doua din optimi. Desfasurarea ulterioara a meciului a fost total in defavoarea jucatoarei noastre, care s-a vazut eliminata cu 6-7 0), 3-6.

Veste dezastruoasa de la Roland Garros. Simona Halep a ratat calificarea in sferturi

Simona Halep a fost eliminata de la Rolang Garros, dupa ce a luat bataie in doua seturi, scor 6-7, 3-6 de la Samantha Stosur. Meciul dintre cele doua trebuia jucat de duminica, dar din cauza ploii care a.

Probleme mari la Roland Garros. Simona Halep asteapta sa vada daca va putea juca azi. Ploaia isi face de cap la Paris

Simona Halep se afla in postura de a astepta ca ploaia sa se opreasca, pentru a relua meciul cu Samantha Stosur, intrerupt duminica seara la scorul de 5-3 pentru romanca.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros. Meciul suspendat din cauza ploii va fi continuat luni de la 12:00

Simona Halep si Samantha Stosur au fost mutate pe terenul numarul 1, dar partida a fost intrerupta in primul set din cauza ploii. Partida va continua in cursul zilei de luni si va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros. Meciul suspendat din cauza ploii va fi continuat luni (decizie oficiala)

Simona Halep si Samantha Stosur au fost mutate pe terenul numarul 1, dar partida a fost intrerupta in primul set din cauza ploii. Partida va continua in cursul zilei de luni si va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 21:00). Ploaia isi face din nou de cap

Simona Halep inchide ziua de duminica pe arena centrala de la Roland Garros. Vremea este insa nefavorabila si meciurile au fost intrerupte dupa ora Romaniei 18:00 din cauza ploii. Halep si Stosur joaca dupa meciul Nishikori-Gasquet, partida intrerupta de ploaie la 4-2 in primul set. UPDATE: Meciul celor doi a reinceput la ora 19:05.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 18:00). Irina Begu a fost eliminata

Jucatoarele Irina Begu si Simona Halep vor evolua, duminica, in optimile de finala de la Roland Garros. Meciurile celor doua vor fi live text in aceasta pagina.

Simona Halep reactioneaza dupa ce a jucat pe ploaie la 14 grade Celsius: Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori

Eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci intins pe doua zile si trei reprize din cauza conditiilor meteo ostile, Simona Halep a reactionat dupa infrangerea cu Samantha Stosur.

Simona Halep -Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua maine

Simona Halep trebuia sa joace in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile, astfel ca meciul a inceput mult mai tarziu.

Simona Halep - Samantha Stosur, in optimi la Roland Garros. Meciul a fost intrerupt din cauza ploii si se va relua luni

Simona Halep trebuia sa joace duminica in jurul orei 18 in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dar ploaia i-a schimbat planurile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )