Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep, eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci de cosmar cu Sam Stosur intins pe trei reprize

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci de cosmar cu Sam Stosur intins pe trei reprize

Simona Halep o conducea pe jucatoarea din Australia, duminica, cu 5-3, cand ploaia a intrerupt meciul celor doua din optimi. Desfasurarea ulterioara a meciului a fost total in defavoarea jucatoarei noastre, care s-a vazut eliminata cu 6-7 0), 3-6. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT: Simona Halep, eliminata in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Samantha Stosur in optimile de finala de la Roland Garros a fost reluat marti la pranz, dupa o amanare de aproape doua zile.

Simona Halep, nominalizata deja pentru un premiu la Roland Garros. Cu ce a impresionat ea pana acum la Paris

Simona Halep va juca azi in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, contra australiencei Samantha Stosur, partida urmand a se relua de la 5-3 pentru jucatoarea noastra in primul set.

Simona Halep reactioneaza dupa ce a jucat pe ploaie la 14 grade Celsius: Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori

Eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci intins pe doua zile si trei reprize din cauza conditiilor meteo ostile, Simona Halep a reactionat dupa infrangerea cu Samantha Stosur.

Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi de Samantha Stosur 6-7(0), 3-6/ Terenul greoi, un avantaj pentru puternica Samantha

Aventura Simonei Halep la Roland Garros s-a oprit in optimile de finala, faza a competitiei unde favorita numarul sase a fost invinsa de Samantha Stosur - locul 24 WTA, scor 7-60), 6-3. Meciul a inceput duminica Simona a condus cu 5-3 timp de o zi si jumatate cat nu s-a jucat) si s-a incheiat marti. Ploaia a jucat un rol important in ecuatia partidei. La reluare, Samantha s-a folosit de forta fizica superioara si de experienta, a lovit la limita si a impus ritmul, reusind sa patrunda printre cele mai bune opt jucatoare de la Roland Garros.

Simona Halep, Irina Begu si Florin Mergea vor juca duminica in optimi la Roland Garros. S-au stabilit orele de incepere ale meciurilor

Simona Halep va juca duminica in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe Samantha Stosur.

Situatie neplacuta pentru Simona Halep. Ce se intampla astazi la Roland Garros

Dupa ce ieri nu s-a disputat niciun meci la Roland Garros, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, nici azi prognoza meteo nu este imbucuratoare. La ora 12:00, la care ar trebui sa se reia partida dintre.

Simona Halep si Irina Begu egaleaza, dupa 20 de ani, performanta atinsa la Roland Garos de Irina Spirlea si Ruxandra Dragomir

Simona Halep si Irina Begu au egalat, vineri, o performanta veche de aproape 20 de ani ani, in tenisul romanesc. Cele doua sportive s-au calificat in optimile de finala de la Roland Garros si au demonstrat ca Romania este o forta in tenisul mondial feminin. Astfel, Romania nu a mai avut doua reprezentate in aceasta faza a competitiei din 1997, conform statisticilor WTA.

Irina Begu eliminata in optimi la Roland Garros de o jucatoare din afara topului 100 mondial

Jucatoarea Irina Begu se opreste in optimi de finala la Roland Garros si rateaza sansa stabilirii unui nou rezultat de referinta in turneele de Mare Slem.

LIVE TEXT: Samntha Stosur- Simona Halep se joaca ACUM la Roland Garos pentru calificarea in sferturi. Meciul este intrerupt din cauza ploii

Simona Halep va juca ultimul meci al zilei de duminica pe arena centrala, Philippe-Chatrier, la Roland Garros, dupa ce Irina Begu a fost invinsa in optimile de finala ale competitiei de Shelby Rogers.

Irina Begu, eliminata in optimi la Roland Garros de o necunoscuta

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost invinsa de Shelby Rogers, locul 108 WTA, in optimile de finala de la Roland Garros, scor 3-6, 4-6, scrie gsp. ro. Irina nu a prins cea mai buna zi, iar meciurile lungi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )