Libnet.ro
UNICEF

06:15

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alison Riske: miercuri, ora 12.00. Romanca are nevoie de o victorie

România Liberă România Liberă,
Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alison Riske: miercuri, ora 12.00. Romanca are nevoie de o victorie

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o va intalni, miercuri, de la ora 12. 00, pe americanca Alison Riske, 45 WTA, in turul al doilea in cadrul turneului Premier 5 de la Roma . continuă pe România Liberă

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Locul 2 WTA, disputat intens de Simona Halep si Maria Sarapova

Inainte de turneul de la Roma unde Simona Halep va intra direct in turul doi s-a actualizat clasamentul WTA. Romanca se afla pe locul doi, dar Maria Sarapova duce o lupta stransa pentru recuperarea lui. Pe de.

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Simona Halep la Roma: adversar-surpriza pentru jucatoarea noastra

Simona Halep debuteaza marti la Roma contra unei jucatoare pe care nu a mai intalnit-o pana acum: Alison Riske, o tenismena din SUA de 24 de ani.

WTA Roma: Cu cine va juca Simona Halep - Posibil duel cu Maria Sharapova sau Serena Williams, doar in finala

Simona Halep va intra direct in turul doi al turneului WTA de la Roma, faza a competitiei unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Varvara Lepchenko si Alison Riske.

Simona Halep la Roma: organizatorii au anuntat la ce ora va juca romanca. Simona va fi nevoita sa infrunte caldura

Simona Halep va disputa, miercuri, primul ei meci, la simplu, la aceasta editie a turneului de la Roma. Daca adversara nu e vreo sperietoare, in schimb, efortul fizic va fi unul enorm pentru constanteanca de 23 de ani.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Simona Halep/Francesca Schiavone Romania/Italia) s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, noteaza Mediafax. Halep este pentru.

Simona Halep la Roma: Romanca schimba din nou staff-ul. Cea mai recenta decizie a sportivei in varsta de 24 de ani

Simona Halep la Roma. Dupa ce a avut cateva zile libere in urma eliminarii din primul tur al turneului de la Madrid, romanca Simona Halep revine pe zgura din capitala Italiei intr-un alt Master cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari. Ea va incepe saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA.

Simona Halep joaca si dublu la Roma

La fel ca si la Miami sau Stuttgart, Simona Halep va juca si in competitia de dublu a turneului WTA Premier 5 de la Roma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )