Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 0-0

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 0-0

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-3

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

WTA Roma: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-6, 6-0/ Halep, in sferturi la Foro Italico

Fara setul al doilea unul in care a gresit mult, a fost nervoasa peste masura si i-a permis adversarei sa isi puna in valoare forta fizica), Simona Halep ar fi stat putin pe teren in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA), intr-o disputa din turul trei al turneului Premier 5 de la Roma. Simona a fost la un nivel inalt in primul si al treilea set 6-1, 6-0), insa oscilanta in al doilea pierdut cu 6-4). In sferturi, Halep va da peste Anett Kontaveit locul 68 WTA, venita din calificari) - jucatoare care le-a eliminat pana acum, printre altele, pe Angelique Kerber si Mirjana Lucic-Baroni. Se actualizeaza.

Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (in jurul orei 14:00)

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli, urmand sa inceapa in jurul orei 14:00 ora Romaniei). Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund (de la ora 12:00)

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Laura Siegemund 29 de ani) se poate lauda cu performanta ca este neinvinsa in fata Simonei Halep in circuitul WTA, dupa cele doua intalniri directe. Simona va avea ocazia sa schimbe statistica miercuri, cele doua intalnindu-se in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe arena Pietrangeli va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 12:00.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 6-4, 0-0

Aflata pe locul 32 in clasamentul WTA, Laura Siegemund 29 de ani) se poate lauda cu performanta ca este neinvinsa in fata Simonei Halep in circuitul WTA, dupa cele doua intalniri directe. Simona va avea ocazia sa schimbe statistica miercuri, cele doua intalnindu-se in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe arena Pietrangeli este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Pavlyuchenkova in turul 3 la Roma (joi, dupa 13:30)

Simona Halep, cap de serie numarul 6 in turneul de la Roma, o intalneste joi in turul 3 pe rusoaia Anastasia Pavlyuchenkova.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Pavlyuchenkova in turul 3 la Roma

Simona Halep, cap de serie numarul 6 in turneul de la Roma, o intalneste joi in turul 3 pe rusoaia Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona Halep o va intalni pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, in optimile de finala ale turneului de la Roma

Simona Halep si rusoaica Anastasia Pavliucenkova, ocupanta locului 17 in clasamentul WTA, se vor confrunta in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Five de la Roma. Partida se va disputa 18 mai, in jurul orei 12:00, ora Romaniei, potrivit Mediafax.

VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, la Roma

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial in clasamentul WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 4-6, 6-0, potrivit Agerpres.

LIVE Simona Halep cu Laura Siegemund in primul tur la Roma

Simona Halep are parte de un debut de foc in turneul de la Roma, miercuri de la 12:00, impotriva Laurei Siegemund.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )