Libnet.ro
UNICEF

18:30

LIVE TEXT: Simona Halep a fost eliminata in turul secund la Roma

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Simona Halep a fost eliminata in turul secund la Roma

Parcursul Simonei Halep la turneul Premier 5 de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Atitudinea pasiva din unele momente a contat enorm in economia partidei, mai ales in fata unui izvorn nesecat de energie cum este Gavrilova 22 de ani, 32 WTA). continuă pe România Liberă

WTA Roma: Simona Halep, eliminata in turul doi de Daria Gavrilova - Urmatoarea statie: Roland Garros-ul

Parcursul Simonei Halep la turneul Premier 5 de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Partida a fost una in care Simona a parut suspect de calma, chiar si atunci cand jocul nu ii mergea, si usor fara vlaga. Atitudinea pasiva din unele momente a contat enorm in economia partidei, mai ales in fata unui izvor nesecat de energie cum este Gavrilova 22 de ani, 32 WTA).

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma de catre Gavrilova

Tenismena Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma, dupa meciul cu Gavrilova, pierdut cu 3-6, 6-4, 3-6. Dupa aceasta infrangere, romanca va cobora pe locul 6 WTA. Primul set a.

Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit in circuit direct in2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a jucat semifinale in 2013 si 2015. Ajunsa in capitala Italiei dupa titlul cucerit la Madrid, Halep a intalnit o adversara extrem de hotarata, pe Daria Gavrilova din Australia, o jucatoare de 22 ani care si-a dorit mai mult victoria. Meciul a fost intrerupt de ploaie dupa setul al doilea si reluat dupa mai bine de o ora. Halep va pierde locul cinci in urma acestei infrangeri. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Victoria Azarenka (12:00) si Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Turneul de la Roma: Simona Halep s-a oprit in turul al doilea, are timp sa se pregateasca de Roland Garros

Simona Halep, locul 6 WTA, a pierdut in trei seturi partida cu Daria Gavrilova,locul 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat adversara din turul doi de la turneul WTA de la Roma, sportiva nascuta la Constanta urmand sa o intalneasca pe Daria Gavrilova, 22 de ani, locul 32 in lume.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Jucatoarea Simona Halep, numarul 5 mondial, a aflat marti dupa-amiaza cu cine va juca in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

FOTO. Ce relatie au Smiley si Simona Halep. Anunt surpriza

Dupa ce toata lumea a speculat ca au o legatura romantica, Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Simona Halep. Asa cum se asteptau multi, cei doi sunt doar amici. Interpretul recunoaste ca a fost surprins de toate zvonurile care au aparut despre relatia dintre ei, scrie Libertatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )