Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE TEXT Traian Basescu, la TVR 1: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Moldova

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Traian Basescu, la TVR 1: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Moldova

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri seara, incepand cu ora 18. 50, in emisiunea La varf TVR 1), moderata de Mihai Radulescu. HotNews. ro transmite principalele declaratii ale presedintelui. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, la TVR 1: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Republica Moldova

Urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si Uniunea Europeana, este unirea cu Republica Moldova, a declarat, la TVR 1, presedintele Traian Basescu, care a precizat insa ca acest lucru nu se va intampla maine.

VIDEO Traian Basescu, la TVR 1: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Republica Moldova

Urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si Uniunea Europeana, este unirea cu Republica Moldova, a declarat, la TVR 1, presedintele Traian Basescu, care a precizat insa ca acest lucru nu se va intampla maine.

LIVE TEXT Traian Basescu: Mesajul Bruxelles-ului catre toate statele - sa nu iesiti din limitele negociate de UE - a fost neinspirat/ Vreau ca Europa sa fie egala cu toti. Ce s-a intimplat cu Ucraina a insemnat o umplere a paharului

Presedintele Traian Basescu este invitat luni la Radio Romania Actualitati, la emisiunea Probleme la zi, de la ora 13. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii. Emisiunea este in desfasurare.

LIVE TEXT Traian Basescu: Memorandumul cu Rompetrol ramane valabil, insa Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou

Memorandumului incheiat de e guvern cu compania kazaha Rompetrol ramane valabil pentru ca Presedintia nu l-a atacat pe fond, insa, in conditiile acestea, premierul Victor Ponta va trebui sa si-l asume prin Hotarare de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane dolari pe care i-a facut cadou, a declarat presedintele Traian Basescu duminica seara. Seful statului sustine o declaratie de presa duminica, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la carburanti voi retrimite bugetul. Este posibil sa il atac si la CCR daca voi gasi motive. / Am experienta maririi TVA in 2010 cu 5 procente, una din marile erori, trebuiau cautate alte solutii. Vezi in articol principalele declaratii ale sefului statului.

Basescu: Urmatorul proiect de tara pentru Romania este: Vrem sa ne intregim tara.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la TVR 1, ca unirea Moldovei cu Romania se va intampla deoarece sangele apa nu se face. Un popor, cand are ocazia sa fie imprena, nu va renunta. Nu mizez pe oameni politici, toata actiunea mea legata de Republica Moldova a fost legata de ideea ca poate ne vom uni, stiu ca nu e momentul acum, dar . ) acest lucru se va intampla, pentru ca sangele apa nu se face, a spus presedintele la TVR 1. Basescu a sustinut ca aderarea Ucrainei se joaca pana in .

VIDEO Declaratie surprinzatoare a lui Traian Basescu inainte de summitul de la Vilnius: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Republica Moldova

Urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si Uniunea Europeana, este unirea cu Republica Moldova, a declarat, la TVR 1, presedintele Traian Basescu, care a precizat insa ca acest lucru nu se va intampla maine. Mesajul a venit cu doar o zi inaintea inceperii, la Vilnius, a summitului pentru Parteneriatul Estic, unde Moldova va parafa acordul de asociere cu UE si intr-un moment in care tensiunile dintre Bruxelles si Moscova au devenit din nou tensionate. De notat ca unul dintre argumentele folosite constant de Rusia si de opozitia comunista din Republica Moldova impotriva apropierii Chisinaului de UE este faptul ca Romania incearca de fapt sa anexeze acest stat, sub masca integrarii europene.

Traian Basescu: Urmatorul proiect pentru Romania trebuie sa fie Vrem sa ne intregim tara!

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca urmatorul proiect important pentru Romania, dupa intrarea in NATO si Uniunea Europeana, trebuie sa fie unirea cu Republica Moldova. Sunt convins.

Traian Basescu, despre Unirea cu Republica Moldova: Urmatorul proiect pentru Romania trebuie sa fie Vrem sa ne intregim tara!

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca urmatorul proiect important pentru Romania, dupa intrarea in NATO si Uniunea Europeana, trebuie sa fie unirea cu Republica Moldova. Sunt convins.

LIVE TEXT. Basescu: Nu ai dreptul sa conduci o tara si sa pui biruri pentru populatie ca ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Palatul Cotroceni, ca va retrimite bugetul la Parlament, daca nu se renunta la acciza pe combustibil si ca va ataca bugetul si la Curtea Constitutionala. Traian Basescu l-a acuzat pe premier ca taxa pe combustibil a fost pusa pentru a le da baronilor locali bani inainte de alegeri si ca banii colectati la bugetul de stat prin aceasta acciza ar putea fi obtinuti din taierea bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale, condus de Liviu .

LIVE TEXT. Basescu: S-a inlocuit reorganizarea cu o descentralizare catre baroni.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Radio Romania Actualitati, ca Summitul de la Vilnius este un esec pentru Uniunea Europeana, din cauza ca Ucraina nu va semna acordul de asociere cu UE. Pentru Romania, Summitul este un succes, pentru ca Republica Moldova va semna doua tratate cu UE. N-as vrea sa am o anticipare care sa dea un generic definitiv, dar asa cum se prefighureaza acum, Vilnius va fi un esec pentru UE, ratarea tratatului de liber schimb cu Ucraina este un esc, din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )