Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE TEXT: Varujan Vosganian: Mandatul meu a avut trei directii.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT: Varujan Vosganian: Mandatul meu a avut trei directii.

Varujan Vosganian: Nu mi-am dat demisia de la tribuna Parlamentului pentru ca ar fi fost ciudat sa fac acest lucru in fata celor care m-au sustinut. In privinta succesorului, numele sau va veni foarte repede. Am vorbit cu Ponta si Antonescu inainte. ---- Am avut o colaborare foarte buna cu Dragnea. Am un sentiment de prietenie fata de Dragnea. In cazul lui Liviu Dragnea, trebuie sa asteptam decizia instantei. La mine, instanta nu se va pronunta niciodata. ---- Victor Ponta nu s-a simtit . continuă pe România Liberă

Varujan Vosganian: Negocierile pentru privatizarea Oltchim vor incepe in aceasta saptamana cu firme din din Israel, Turcia, Romnia si din spatiul ex-sovietic

Negocierile pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea vor incepe in aceasta saptamana, cu companii din Israel, Turcia, Romania si din spatiul ex-sovietic, a declarat Varujan Vosganian in cadrul unei conferinte in care a facut un scurt bilant al activitatii sale de ministru al economiei. Vosganian a mai spus ca in luna septembrie, pierderile combinatului s-au redus considerabil, dupa ce in luna august Oltchim a avut pierderi de circa 700. 000 euro.

Varujan Vosganian: Negocierile pentru privatizarea Oltchim vor incepe in aceasta saptamana cu firme din Israel, Turcia, Romania si din spatiul ex-sovietic

Negocierile pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea vor incepe in aceasta saptamana, cu companii din Israel, Turcia, Romania si din spatiul ex-sovietic, a declarat Varujan Vosganian in cadrul unei conferinte in care a facut un scurt bilant al activitatii sale de ministru al economiei. Vosganian a mai spus ca in luna septembrie, pierderile combinatului s-au redus considerabil, dupa ce in luna august Oltchim a avut pierderi de circa 700. 000 euro.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern/ Daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

iN CURAND: Varujan Vosganian sustine o conferinta de presa.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, la ora 13. 00, o conferinta de presa, la sediul Ministerului Economiei din Calea Victoriei. Este prima iesire in public, dupa demisie. CITESTE SI: Vosganian a demisionat degeaba. Decizia Senatului il apara. Chitoiu, interimar la Economie Senatorul Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, iar premierul Victor Ponta a acceptat-o. Demisia ministrului Economiei nu va produce insa niciun efect din punct de vedere juridic, .

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma cererii premierului Ponta.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, dar ramane in continuare cu imunitate parlamentara

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat ca interimatul la minister va fi asigurat de catre vicepremierul Daniel Chitoiu urmand ca partidul sa stabileasca saptamana viitoare cine va fi inlocuitorul.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei, dar isi pastreaza imunitate parlamentara

Varujan Vosganian a anuntat luni seara ca si-a dat demisia din functia de ministru al Economiei si ca premierul Victor Ponta i-a acceptat-o. Am luat decizia pentru a nu afecta functionarea Guvernului, a spus Vosganian. Surse USL au declarat pentru HotNews. ro ca Vosganian a luat decizia in urma solicitarii premierului Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu a anuntat ca interimatul la minister va fi asigurat de catre vicepremierul Daniel Chitoiu urmand ca partidul sa stabileasca saptamana viitoare cine va fi inlocuitorul. Victor Ponta: Eu cred ca Senatul a luat o decizie corecta.

Demisia lui Varujan Vosganian nu rezolva nimic.

Varujan Vosganian isi pastreaza imunitatea de senator si nu poate fi cercetat de procurori. Intre timp, in PNL se fac propuneri pentru Ministerul Economiei, dar decizia finala ii va apartine lui Crin Antonescu. Varujan Vosganian si-a dat demisia din postul de ministru al Economiei, la solicitarea presedintelui PNL, Crin Antonescu. Liberalii au vrut sa demonstreze, in acest fel, ca, spre deosebire de Liviu Dragnea, ministrii PNL cu probleme sunt dispusi sa paraseasca Executivul. Citeste si: .

Surse: Victor Ponta i-a cerut lui Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei

Premierul Victor Ponta i-a cerut liberalului Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. In acest moment, Ponta se afla in biroul lui Crin Antonescu de la Senat alaturi de Ilie Sarbu, Vosganian si alti lideri importanti din PNL. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )