Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE TEXT Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL

Premierul Romaniei Victor Ponta discuta la Realitatea TV despre recentul scandal al licitatiei Oltchimului: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile premierului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Dan Diaconescu este acuzat de inselaciune in cazul privatizarii Oltchim

Diaconescu este acuzat ca a mintit statul roman ca ar fi avut 200 de milioane de lei pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni de la combinatul din Ramnicu-Valcea. Plangerea a fost facuta de Remus.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

Negocierile privind Oltchim, intrerupte. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este unul ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Negocierile privind Oltchim, suspendate. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Nota interna in PNL, impotriva lui Dan Diaconescu: Liberalii, instruiti sa spuna ca patronul OTV este un mascarici

Dan Diaconescu este falimentar, incapabil sa-si plateasca datoriile si un mascarici in politica, asa sunt instruiti liberalii sa ia in discutie subiectul Oltchim si castigatorul licitatiei.

Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Victor Ponta spune ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, o declaratie ce pare sa prevesteasca o noua controversa cu privire la cine va reprezenta Romania la summitul UE din noiembrie, scrie EurActiv. com, care publica luni un interviu luat premierului roman, cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES), care a avut loc sambata la Bruxelles.

LIVE TEXT. Ministrul Economiei: NU s-a semnat contractul pentru Oltchim. ...

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria. Urmariti Romania Libera pentru principalele declaratii. Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat inaintea conferintei de presa ca nu s-a incheiat nicun contract de vanzare-cumparare, nici pentru creanta AVAS, nici pentru creanta Electrica si a adaugat ca negocierile cu Dan Diaconescu nu aveau niciun rost sa continue in in conditiile in care .

Dan Diaconescu: Termenul prevazut pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013. Cer demisia lui Victor Ponta

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premieruluiVictor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )