Libnet.ro
UNICEF

08:00

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu, Orchestra Sinfonica Nazionale della RAI, in direct pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Festivalul George Enescu, Orchestra Sinfonica Nazionale della RAI, in direct pe adevarul.ro

Adevarul. ro va ofera, in cea de a zecea zi a Festivalului George Enescu, transmisiunea live a orchestrei Sinfonica Nazionale della Rai Torino din seria Mari orchestre ale lumii, dirijata deJuraj Valcuha. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Festivalul George Enescu. Recitaluri si concerte camerale, in direct pe adevarul.ro

In cea de a noua zi a Festivalului George Enescu, puteti urmari live pe adevarul. ro, din seria Recitaluri si concerte camerale, orchestra Wiener Akademie dirijata deMartin Haselbock.

Orchestra della Rai,la Bucuresti

Sub conducerea lui Juraj Val269;uha, Orchestra Sinfonica Nazionale della Rai a interpretat luni-seara, de la 19. 30, la Sala Palatului, lucrari de George Enescu, Philip Glass, Maurice Ravel si Igor Stravinsky.

John Malkovich, pentru prima oara in Romania, la Festivalul George Enescu

Actorul John Malkovich, dublu nominalizat la premiile Oscar va juca in acesta seara pe scena Ateneului Roman in cadrul Festivalului George Enescu. Malkovich va interpreta rolul unui criminal in drama teatrala.

John Malkovich, prima data in Romania: renumitor actor a interpretat rolul unui criminal, pe scena Ateneului, la Festivalul George Enescu

Romanii vor avea luni prilejul sa-si faca o idee despre cum e sa fii in pielea lui John Malkovich, odata cu prezenta, in premiera, a celebrului actor in cadrul actualei editii a Festivalului George Enescu. Oaspetele american se va produce pe scena Ateneului Roman, incepand cu ora 17. 00, in calitate de narator al spectacolului The Infernal Comedy / Confesiunile unui ucigas in serie.

Ecourile lui Debussy

Orchestra Sinfonica Nazionale Della RAIva concerta, pe 10 septembrie, la Sala Palatului, sub bagheta dirijorului slovacJuraj Val269;uha, avand in program lucraride Respighi, Debussy si Ravel.

John Malkovich, la Festivalul George Enescu: Cred ca muzica aceasta este atat de puternica!

Actorul american John Malkovich a interpretat rolul naratorului in productia The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer, pusa in scena, luni, la Ateneul Roman din Capitala, in cadrul Festivalului.

Fabio Biondi, garantia calitatii

De cateva editii, Festivalul George Enescu a lansat seria de concerte de la miezul noptii, in care a fost inclusa si multa muzica veche, in interpretarea unor formatii de profil consacrate. in Romania, poate ca nici un alt tip de repertoriu nu avea nevoia mai acuta a unei recuperari, ca in cazul epocilor pre-1750, in conditiile unei specializari tot mai radicale ce se contureaza in Occident din anii 1960 incoace.

Orchestra din Paris, la inaltime

Cel de-al doilea concert sustinut de catre Orchestra din Paris, vineri, 6 septembrie, sub bagheta dirijorului de origine estoniana Paavo Jarvi, a completat paleta coloristica specifica ansamblurilor simfonice de pana acum cu tuse viguroase, incandescente, asemanatoare celor folosite de pictorii fauvisti la inceputul secolului al XX-lea.

EXCLUSIV VIDEO Documentar inedit: Enescu si discipolul sau de suflet, Yehudi Menuhin

In 1924, Enescu se afla la San Francisco pentru a doua serie de concerte pe pamant american. in sala, un copil de doar 8 ani asculta fermecat interpretarea maestrului.

Victor Rebengiuc nareaza Gurre-Lieder

Pentru prima data publicul din Romania va putea auzi Gurre-Lieder, de Arnold Schonberg, sub bagheta cunoscutului dirijor englez Leo Hussain, care va conduce Corul si Orchestra Filarmonicii George Enescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )