Libnet.ro
UNICEF

09:00

LIVETEXT Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor sociale de stat

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor sociale de stat

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni. continuă pe Adevărul

Basescu: Am promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014. Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, asa cum am anuntat, nu am nimic cu acest buget, e.

Traian Basescu: Am promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014.

Legea bugetului de stat pe 2014 si cea a asigurarilor sociale de stat, trimise spre promulgare

Proiectul legii bugetului de stat si cel al legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2014 au fost trimise spre promulgare presedintelui Traian Basescu, informeaza Agerpres. Potrivit informatiilor postate pe site-ul Camerei Deputatilor, cele doua proiecte de acte normative se afla la promulgare incepand de luni.

Basescu a promulgat cresterea pensiilor. Din 2014, pensiile se maresc cu 3,76%. Presedintele: Voi incerca o intelegere cu Ponta pe buget

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2014, astfel ca pensiile vor creste de la anul cu 3,76%. Am promulgat Bugetul Asigurarilor.

Basescu a promulgat cresterea pensiilor. Din 2014, pensiile se maresc cu 3,76%

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2014, astfel ca pensiile vor creste de la anul cu 3,76%. Am promulgat Bugetul Asigurarilor.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, nu am nimic cu acest buget/ Am luat nota de declaratia premierului privind acciza, arata ca putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creaza conditii pentru continuarea discutiilor.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

LIVE TEXT. Basescu: Ma bucura decizia premierului. Arata ca putem avea un dialog.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca se bucura ca premierul Victor Ponta a facut un prim pas pentru continuarea discutiilor despre majorarea accizei la carburanti. Astazi am retrimis la Parlament legea care viza reorganizarea camerelor de agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala. Modificarile incercau sa politizeze organizarea camerelor. Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, asa cum am anuntat. Nu am nimic cu aceast buget. Cei .

Ponta: Indexarea pensiilor depinde daca Basescu promulga bugetul

Indexarea pensiilor din ianuarie anul viitor depinde doar de decizia presedintelui Traian Basescu de a promulga pana la acea data Legea bugetului asigurarilor sociale, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca este vorba si de veniturile pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )