Libnet.ro
UNICEF

05:45

LIVETEXT Steaua - Dinamo, meci cu o cota record. Totul despre Derby de Romania.

România Liberă România Liberă,
LIVETEXT Steaua - Dinamo, meci cu o cota record. Totul despre Derby de Romania.

Steaua si Dinamo se vor intalni de trei ori in circa o luna si jumatate, prima partida fiind cea de sambata, de la ora 21. 00, disputata in Ghencea. Meciul, care conteaza pentru etapa a XXI-a a Ligii I, este unul in care Dinamo isi doreste sa puna capat seriei de sase infrangeri consecutive in fata marii rivale. LIVETEXT Steaua - Dinamo 1 martie, ora 21:00, difuzare tv: Digi Sport, livetext: romanialibera. ro) Echipele probabile Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - . continuă pe România Liberă

Reghe si MM Stoica prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo: Va fi un spectacol total, cum nu s-a mai vazut de ani buni

Antrenorul si managerul Stelei se asteapta ca suporterii care vor veni pe Ghencea la derby-ul Steaua - Dinamo sa creeze o atmosfera incendiara. in plus, MM Stoica asteapta de la echipa sa o victorie in fata eternei rivale, ceea ce ar imbunatati palmaresul Stelei in confruntarile directe cu Dinamo.

Peste 350 de politisti vor asigura ordinea publica la partida Steaua-Dinamo

Peste 350 de politisti bucuresteni vor actiona, sambata, pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia desfasurarii meciului Steaua - Dinamo. Politistii vor actiona atat pentru.

900 de jandarmi la Steaua-Dinamo.

Eternul derby din fotbalul romanesc, Steaua-Dinamo, mobilizeaza peste 900 de jandarmi, pentru a fi preintampinate orice violente. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 30 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces. De asemenea, Jandarmeria .

Derby Steaua - Dinamo, cu Simona Halep la centrul terenului. Nu va juca tenis!.

O surpriza in partida Steaua - Dinamo va fi prezenta, inainte de fluierul de start al partidei, Simonei Halep pe teren. Jucatoarea tenis, devenita de curand numarul 7 mondial, va da lovitura de start in derby de Romania. Partida ar putea avea mai multe surprize pentru fani, inclusiv un spectacol pirotehnic, insa cel mai asteptat moment este trecerea Simonei Halep, de la fileu, la centrul terenului. Romanca va primi in cadrul unui eveniment, inaintea partidei, un tricou personalizat din partea .

Presedintele LPF militeaza pentru introducerea tortelor pe stadion, la meciul Steaua - Dinamo

Derbiul Steaua - Dinamo, programat pe 1 martie 21. 00), in Ghencea, ar putea fi mai animat decat de obicei si in tribune. Potrivit presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost cerute aprobari pentru introducerea tortelor in mod legal pe stadion.

Meci cu risc. Derby-ul Steaua Dinamo scoate in strada peste 1.200 de politisti si jandarmi

Peste 350 de politisti si 900 de jandarmi vor asigura, sambata, ordinea publica si siguranta rutiera cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Dinamo. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua si va incepe la ora 21. 00, iar intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 18.

Steaua Dinamo, sambata, ora 21.00 / Campionii viseaza la un scor-fluviu, la fel ca la meciul din 1998

Ascensiunea Stelei si decaderea lui Dinamo din ultimii ani conduc la un meci disproportionat, cu o favorita clara si o victima sigura. Campionii spera intr-o victorie categorica, precum cea din 1998.

Asteptarile Simonei Halep de la derby-ul Steaua-Dinamo

Simona Halep a fost invitata de clubul Steaua sa dea lovitura de incepere la derby-ul de sambata cu Dinamo si cea mai buna jucatoare de tenis din Romania spune ca vrea sa se bucure de momentul de a fi prezenta pe gazon.

Derby-ul Steaua Dinamo scoate in strada peste 350 de politisti

Peste 350 de politisti vor asigura, sambata, ordinea publica si siguranta rutiera cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Dinamo. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua si va incepe la ora 21.

Halep da lovitura de start la Steaua - Dinamo

Cea mai in voga jucatoare de tenis din Romania la ora actuala, Simona Halep, a acceptat invitatia clubului Steaua de a da lovitura de start la derby-ul de sambata seara cu Dinamo.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )