Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVETEXT Traian Basescu, declaratie de presa la 18.30

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Traian Basescu, declaratie de presa la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Traian Basescu ii raspunde lui Ponta la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni.

LIVETEXT Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor sociale de stat

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni.

VIDEO Basescu, despre acciza de 7 centi numai la benzina: Voi continua discutiile cu premierul. Poate vom gasi o solutie

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, la Cotroceni, ca il asteapta pe premierul Victor Ponta sa se intoarca in tara pentru a relua discutiile despre acciza de 7 centi pe combustibil. Seful statului ar putea promulga bugetul de stat daca ajunge la un acord cu premierul.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, nu am nimic cu acest buget/ Am luat nota de declaratia premierului privind acciza, arata ca putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creaza conditii pentru continuarea discutiilor.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

Traian Basescu spune ca nu are bani in buget pentru a merge la funeraliile lui Nelson Mandela: Mai am bani doar pentru Consiliul European din decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, raspunzand unei intrebari la finalul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu va merge la funeraliile lui Nelson Mandela in Africa de Sud intrucat nu are bani in buget decat pentru Consiliul European din decembrie.

Presedintele Traian Basescu, la cumparaturi: Painea nu s-a ieftinit. Costa la fel ca inainte

Presedintele Traian Basescu a fost surprins la cumparaturi, intr-un hypermarket din nordul Capitalei. La iesire, presedintele a declarat, pentru reporterul Antena 3, Ionut Cristache, ca el a iesit la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )