Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Dragnea: Nu am bani in Brazilia. E o insiruire de minciuni

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Nu am bani in Brazilia. E o insiruire de minciuni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu are bani in Brazilia, facand referire la anchetele RISE Project, potrivit carora, seful Camerei Deputatilor ar avea mai multe afaceri in statul sud-american. continuă pe România Liberă

AFACERILE LUI LIVIU DRAGNEA DIN BRAZILIA SI LEGATURA CU TELDRUM, ANCHETATE DE DNA

Ancheta celor de la Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia sunt si subiect de dosar penal la DNA. Procurorii anticoruptie au anuntat ca au in lucru un dosar penal in rem privind.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia (VIDEO)

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

USR solicita demiterea conducerii ANAF, iar Liviu Dragnea sa plece de la sefia PSD si a Camerei Deputatilor

USR solicita demiterea conducerii ANAF, organele de ancheta penala sa cerceteze dezvaluirile RISE Project, iar Liviu Dragnea sa plece de la sefia PSD si a Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea: Nu am nicio afacere in Brazilia, Soros e de vina

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA, sustinand ca totul pleaca de la omul de.

Radu Tudor, despre cele trei mari probleme cu care se confrunta Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit vineri, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre cele trei mari probleme cu care se confrunta seful PSD Liviu Dragnea, cel care este si presedintele Camerei.

Liviu Dragnea despre dezvaluirile Rise Project: Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Soros e un personaj malefic, nu voi ceda in fata lui

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut duminica seara, la Romania Tv, ca Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Este o realitate. Dragnea sustine ca E o campanie impotiva mea si a PSD. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Noi am vrut pace in Romania, se pare ca ei nu vor pace. Nu stiu cine sunt ei. O sa aflam. Nu vom mai sta ca pana acum. Nu vreau sa mai ramanem intr-o situatie in care doar sa incasam, vrem sa guvernam.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile care i se aduc: Totul pleaca de la Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si a precizat ca totul pleaca de la omul de afaceri George Soros,.

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum: S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

Liviu Dragnea, vacante exotice in Brazilia. Imagini cu cele mai extravagante resorturi si plaje de acolo

Cumbuco, Brazilia. in acest paradis si-a petrecut o parte din vacante liderul PSD Liviu Dragnea. Compania nu era numeroasa - mereu aceeeasi. Costel Comana. Mugurel Gheorghias si, in unele cazuri,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )