Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea, vacante exotice in Brazilia. Imagini cu cele mai extravagante resorturi si plaje de acolo

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, vacante exotice in Brazilia. Imagini cu cele mai extravagante resorturi si plaje de acolo

Cumbuco, Brazilia. in acest paradis si-a petrecut o parte din vacante liderul PSD Liviu Dragnea. Compania nu era numeroasa - mereu aceeeasi. Costel Comana. Mugurel Gheorghias si, in unele cazuri,. continuă pe Antena3

Grindeanu: Poate vrea Liviu Dragnea sa intrebe daca in Brazilia votul e la vedere/ Sa iti ameninti propriii parlamentari, sa faci filtre la vot - lucruri inadmisibile

Sorin Grindeanu l-a atacat pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, dupa ce liderul PSD a spus ca nu are pregatirea constitutionala a acestuia, referindu-se la sesizarea fostului premier la Curtea Constitutionala privind votul secret de la motiunea de cenzura. Grindeanu a afirmat ca sa iti ameninti propriii parlamentari, sa faci filtre la vot, sa-i obligi sa arate votul care, din punct de vedere constitutional, este secret - toate acestea sunt lucruri inadmisibile si poate Dragnea vrea sa intrebe daca in Brazilia votul e la vedere.

Sorin Grindeanu, despre motiunea de cenzura: Poate vrea Liviu Dragnea sa intrebe daca in Brazilia votul e la vedere

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris miercuri, pe Facebook, ca preocuparea lui Liviu Dragnea nu ar trebui sa fie statul pe scari la motiunile impotriva propriului guvern, pentru a verifica votul parlamentarilor, motiv pentru care poate ar trebui ca liderul social-democratilor sa intrebe daca in Brazila votul este la vedere, ironizand afirmatiile anterioare ale sefului PSD pe tema anchetei Rise Project.

AFACERILE LUI LIVIU DRAGNEA DIN BRAZILIA SI LEGATURA CU TELDRUM, ANCHETATE DE DNA

Ancheta celor de la Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia sunt si subiect de dosar penal la DNA. Procurorii anticoruptie au anuntat ca au in lucru un dosar penal in rem privind.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

TENTATIVA DE CENZURA?! ANAF, in control la Rise Project dupa dezvaluirile despre Liviu Dragnea in Brazilia (VIDEO)

ANAF a descins, joi, la organizatia jurnalistica Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar cateva zile dupa ce platforma a publicat o ancheta despre legaturile lui Liviu Dragnea din Brazilia. De.

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum: S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

Legaturile lui Liviu Dragnea cu milionarul sinucigas Costel Comana

Milionarul Costel Comana, despre care Rise Project scria ca-l insotea pe Liviu Dragnea in deplasararile sale in Brazilia, a facut afaceri cu liderul PSD. Comana a cumparat mai multe imobile de la.

Radu Tudor, despre cele trei mari probleme cu care se confrunta Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit vineri, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre cele trei mari probleme cu care se confrunta seful PSD Liviu Dragnea, cel care este si presedintele Camerei.

Liviu Dragnea: Palatul Victoria a inviat. L-am rugat pe Ionut Misa sa capete mai repede experienta politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu ministrul de Finante, Ionut Misa, l-a rugat sa capete mai repede experienta politica, deoarece detine o functie importanta, iar Palatul Victoria a inviat, toti ministrii muncind extrem de mult.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )