Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea: Palatul Victoria a inviat. L-am rugat pe Ionut Misa sa capete mai repede experienta politica

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Palatul Victoria a inviat. L-am rugat pe Ionut Misa sa capete mai repede experienta politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu ministrul de Finante, Ionut Misa, l-a rugat sa capete mai repede experienta politica, deoarece detine o functie importanta, iar Palatul Victoria a inviat, toti ministrii muncind extrem de mult. continuă pe Adevărul

Dragnea: L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai repede experienta politica/ Palatul Victoria a inviat

Liviu Dragnea a avut joi dimineata, in biroul sau de la Camera Deputatilro, o intalnire cu ministrul Finantelor Ionut Misa, liderul PSD afirmand ca i-a cerut acestuia sa capete mai repede experienta politica intrucat functia pe care o ocupa este una importanta.

Liviu Dragnea, despre activitatea Cabinetului Tudose: Palatul Victoria a inviat! L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai multa experienta politica

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa intalnirea cu ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, ca este multumit de activitatea Cabinetului Tudose.

PALATUL VICTORIA A iNVIAT! Dragnea, LAUDE la adresa Guvernului si a ANAF-ului

Liviu Dragnea pare sa fie foarte multumit de Guvernul Tudose. intr-o declaratie de presa, joi, seful PSD a spus cu entuziasm ca Palatul victoria a inviat!. Liderul social-democrat a avut.

Premierul Mihai Tudose l-a primit pe ambasadorul Germaniei, la Palatul Victoria. Cei doi oficiali au discutat despre parteneriatul economic romano-german

Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. in cadrul intrevederii s-a discutat despre importanta Germaniei in relatiile bilaterale ale Romaniei, atat in plan politic, cat si economic.

Surse: Ambasadorul SUA vine la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Tudose

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, au precizat surse guvernamentale, pentru News. ro.

Liviu Dragnea face un pas inapoi: Impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate nu se vor aplica daca afecteaza firmele care actioneaza corect. Seful PSD admite ca a avut discutii cu premierul Tudose despre noile taxe si impozite

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca doua propuneri din programul de guvernare care au starnit critici - impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate - nu vor fi aplicate daca vor afecta firmele care actioneaza corect sau daca efectele pozitive asteptate nu se concretizeaza. Liviu Dragnea a confirmat ca a avut o discutie foarte aplicata cu premierul Tudose si ieri, si aseara, la receptia oferita de Ambasada SUA, si ulterior, timp de doua ore. Declaratiile lui Dragnea vin pe fondul informatiilor ca intre el si premier au aparut deja contradictii serioase pe marginea programului de guvernare.

Liviu Dragnea reactioneaza la controlul ANAF de la Rise Project: Sunt indignat. Nu am nicio implicare. Cer ca ministrul de Finante si seful ANAF sa dea explicatii publice

Liviu Dragnea a reactionat printr-un comunicat de presa la controlul unor inspectori ai ANAF la redactia Rise Project, dupa ce postarea jurnalistilor de pe Facebook a devenit virala, in care sustine ca nu are nici o implicare in aceasta descindere si ca este indignat de ceea ce se intampla. Liderul PSD cere explciatii publice de la ministrul de Finante si seful ANAF. In plus, Dragnea afirma ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

Liviu Dragnea pleaca din tara, in pline discutii cu premierul Tudose pe tema programului de guvernare

Liviu Dragnea merge saptamana viitoare intr-o vizita in Israel. Potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, Dragnea va efectua o vizita in Israel.

Grindeanu: Poate vrea Liviu Dragnea sa intrebe daca in Brazilia votul e la vedere/ Sa iti ameninti propriii parlamentari, sa faci filtre la vot - lucruri inadmisibile

Sorin Grindeanu l-a atacat pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, dupa ce liderul PSD a spus ca nu are pregatirea constitutionala a acestuia, referindu-se la sesizarea fostului premier la Curtea Constitutionala privind votul secret de la motiunea de cenzura. Grindeanu a afirmat ca sa iti ameninti propriii parlamentari, sa faci filtre la vot, sa-i obligi sa arate votul care, din punct de vedere constitutional, este secret - toate acestea sunt lucruri inadmisibile si poate Dragnea vrea sa intrebe daca in Brazilia votul e la vedere.

Rise Project: traseele lui Liviu Dragnea in Brazilia. De cate ori si cu cine a fost seful PSD la Fortaleza

Afacerile din Brazilia de pe urma carora a beneficiat presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana, scrie Rise Project intr-o noua investigatie despre intrarile lui Dragnea in Brazilia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )