Libnet.ro
UNICEF

14:30

PALATUL VICTORIA A iNVIAT! Dragnea, LAUDE la adresa Guvernului si a ANAF-ului

B1 B1,
PALATUL VICTORIA A iNVIAT! Dragnea, LAUDE la adresa Guvernului si a ANAF-ului

Liviu Dragnea pare sa fie foarte multumit de Guvernul Tudose. intr-o declaratie de presa, joi, seful PSD a spus cu entuziasm ca Palatul victoria a inviat!. Liderul social-democrat a avut. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Palatul Victoria a inviat. L-am rugat pe Ionut Misa sa capete mai repede experienta politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca, in cadrul intrevederii pe care a avut-o cu ministrul de Finante, Ionut Misa, l-a rugat sa capete mai repede experienta politica, deoarece detine o functie importanta, iar Palatul Victoria a inviat, toti ministrii muncind extrem de mult.

Dragnea: L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai repede experienta politica/ Palatul Victoria a inviat

Liviu Dragnea a avut joi dimineata, in biroul sau de la Camera Deputatilro, o intalnire cu ministrul Finantelor Ionut Misa, liderul PSD afirmand ca i-a cerut acestuia sa capete mai repede experienta politica intrucat functia pe care o ocupa este una importanta.

Liviu Dragnea, despre activitatea Cabinetului Tudose: Palatul Victoria a inviat! L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai multa experienta politica

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa intalnirea cu ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, ca este multumit de activitatea Cabinetului Tudose.

Premierul Mihai Tudose l-a primit pe ambasadorul Germaniei, la Palatul Victoria. Cei doi oficiali au discutat despre parteneriatul economic romano-german

Premierul Mihai Tudose l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. in cadrul intrevederii s-a discutat despre importanta Germaniei in relatiile bilaterale ale Romaniei, atat in plan politic, cat si economic.

Surse: Ambasadorul SUA vine la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Tudose

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, au precizat surse guvernamentale, pentru News. ro.

Pierde Dragnea controlul asupra guvernului? Seful PSD, lovit din doua directii

Desi parea ca are controlul deplin asupra guvernului si a partidului dupa victoria clara din alegerile parlamentare din decembrie 2016, Liviu Dragnea pare ca la doar cateva luni sa piarda tot mai mult din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )