Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea: Bugetul pe 2016 va ajunge in Parlament pana pe 15 noiembrie

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Bugetul pe 2016 va ajunge in Parlament pana pe 15 noiembrie

Liviu Dragnea a precizat ca noua lege a salarizarii va fi adoptata dupa modelul Codului fiscal, in urma negocierilor intre putere si opozitie. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Remanierea e o decizie a premierului; nu am de gand sa cer nicio remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada si a adaugat ca remanierea este o decizie a premierului, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Liviu Dragnea: in 4-5 ani am putea avea pentru prima data in Romania un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, dat de PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca in 4-5 ani, partidul ar putea da un premier femeie. Avem o colega care este comisar european, avem colege in Guvern, avem colege in Parlament, avem.

Liviu Dragnea: Codul Fiscal ar putea intra fi votat joi si trimis spre promulgare duminica

Legea salarizarii unitare va fi analizata de partidele parlamentare dupa modelul folosit la Codul Fiscal si va trebui adoptata, prin consens, inainte de legea bugetului pe 2016, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea.

Anuntul lui Liviu Dragnea: Vom lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si la buget si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta,.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Alina Gorghiu: Liviu Dragnea are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, in cadrul unui interviu televizat ca desi presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a adoptat in ulima vreme un ton impaciuitor, liberalii cunosc faptul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )