Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea: Remanierea e o decizie a premierului; nu am de gand sa cer nicio remaniere

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Remanierea e o decizie a premierului; nu am de gand sa cer nicio remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada si a adaugat ca remanierea este o decizie a premierului, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Nu am in minte sa cer nicio remaniere. Aceasta este o decizie a premierului (VIDEO)

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada. Mai mult de atat, acesta a precizat ca remanierea.

Liviu Dragnea: Nu s-a vorbit in PSD despre remaniere si nici premierul nu are in gand vreo remaniere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, faptul ca social-democratii nu au discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii echipei guvernamentale conduse de Victor Ponta.

Alina Gorghiu: Liviu Dragnea are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, in cadrul unui interviu televizat ca desi presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a adoptat in ulima vreme un ton impaciuitor, liberalii cunosc faptul.

Liviu Dragnea: Cred ca putem sa lucram mult mai eficient

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, in debutul sedintei deputatilor social-democrati, ca vrea ca parlamentarii partidului sa lucreze mult mai eficient cand redacteaza initiative .

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

Liviu Dragnea: PSD renunta la evaluarea ministrilor. Au inceput sa comunice mai bine

Liderii PSD nu au mai facut luni o evaluare a ministrilor, asa cum se anuntase anterior, pentru ca membrii Guvernului incep sa comunice mult mai bine, a declarat liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea: Bugetul pe 2016 va ajunge in Parlament pana pe 15 noiembrie

Liviu Dragnea a precizat ca noua lege a salarizarii va fi adoptata dupa modelul Codului fiscal, in urma negocierilor intre putere si opozitie.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Liviu Dragnea: Codul Fiscal ar putea intra fi votat joi si trimis spre promulgare duminica

Legea salarizarii unitare va fi analizata de partidele parlamentare dupa modelul folosit la Codul Fiscal si va trebui adoptata, prin consens, inainte de legea bugetului pe 2016, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Mihai Fifor, un om in care colegii au incredere si care a fost validat de BPN. Ne-a asigurat ca va pastra unitatea grupului senatorial al PSD (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului ca noul lider al senatorilor social-democrati, Mihai Fifor, a dat asigurari ca va pastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )