Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea: Nu am in minte sa cer nicio remaniere. Aceasta este o decizie a premierului (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu am in minte sa cer nicio remaniere. Aceasta este o decizie a premierului (VIDEO)

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada. Mai mult de atat, acesta a precizat ca remanierea. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Remanierea e o decizie a premierului; nu am de gand sa cer nicio remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada si a adaugat ca remanierea este o decizie a premierului, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sarbu va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa postul de vicepresedinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta in care s-a anuntat demisia lui Ilie Sarbu din functia de lider al senatorilor PSD, ca ii acorda sustinerea pentru postul de vicepresedintele.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Liviu Dragnea: Nu s-a vorbit in PSD despre remaniere si nici premierul nu are in gand vreo remaniere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, faptul ca social-democratii nu au discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii echipei guvernamentale conduse de Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Nu s-a vorbit despre vreo remaniere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, afirma ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Cabinetului Ponta. Nu s-a vorbit in partid despre remaniere si, din cate stiu,.

Ce spune Liviu Dragnea despre o REMANIERE a Guvernului Ponta. Ce nu exlude liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, duminica, dupa intalnirea cu senatorii PSD, ca in partid nu s-a discutat posibilitatea remanierii unora dintre ministrii Guvernului Ponta.

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a lui Teodorovici

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

Liviu Dragnea ii cere lui Robert Cazanciuc sa fie mult mai activ (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ar trebui sa comunice mai des. Astfel, Dragnea ii cere lui Cazanciuc sa fie mult mai activ si sa.

Liviu Dragnea: Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna Romaniei niste masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata.

Liviu Dragnea: in 4-5 ani am putea avea pentru prima data in Romania un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, dat de PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca in 4-5 ani, partidul ar putea da un premier femeie. Avem o colega care este comisar european, avem colege in Guvern, avem colege in Parlament, avem.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )