Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea ii cere lui Robert Cazanciuc sa fie mult mai activ (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea ii cere lui Robert Cazanciuc sa fie mult mai activ (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ar trebui sa comunice mai des. Astfel, Dragnea ii cere lui Cazanciuc sa fie mult mai activ si sa. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Cred ca putem sa lucram mult mai eficient

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, in debutul sedintei deputatilor social-democrati, ca vrea ca parlamentarii partidului sa lucreze mult mai eficient cand redacteaza initiative .

Liviu Dragnea ii cere lamuriri ministrului Finantelor

Liviu Dragnea este nemultumit de comunicarea dintre partid si ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici. Presedintele Interimar al PSD vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor, iar cei.

Robert Cazanciuc va prezenta conducerii PSD o informare despre statutul functionarului public

Conducerea PSD a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa prezinte o informare despre statutul functionarului public si angajatii care ar trebui sa fie incadrati in aceasta categorie, a declarat luni seful social-democratilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: PSD renunta la evaluarea ministrilor. Au inceput sa comunice mai bine

Liderii PSD nu au mai facut luni o evaluare a ministrilor, asa cum se anuntase anterior, pentru ca membrii Guvernului incep sa comunice mult mai bine, a declarat liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea,.

Liviu Dragnea: Nu am in minte sa cer nicio remaniere. Aceasta este o decizie a premierului (VIDEO)

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada. Mai mult de atat, acesta a precizat ca remanierea.

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

Liviu Dragnea, despre o posibila demitere a lui Teodorovici

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Alina Gorghiu: Liviu Dragnea are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, in cadrul unui interviu televizat ca desi presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a adoptat in ulima vreme un ton impaciuitor, liberalii cunosc faptul.

Liviu Dragnea: Bugetul pe 2016 va ajunge in Parlament pana pe 15 noiembrie

Liviu Dragnea a precizat ca noua lege a salarizarii va fi adoptata dupa modelul Codului fiscal, in urma negocierilor intre putere si opozitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )