Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea ii cere lamuriri ministrului Finantelor

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea ii cere lamuriri ministrului Finantelor

Liviu Dragnea este nemultumit de comunicarea dintre partid si ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici. Presedintele Interimar al PSD vrea sa introduca un sistem de evaluare a activitatii ministrilor, iar cei. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea ii cere lui Robert Cazanciuc sa fie mult mai activ (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ar trebui sa comunice mai des. Astfel, Dragnea ii cere lui Cazanciuc sa fie mult mai activ si sa.

Liviu Dragnea: Noul lider al senatorilor PSD este Mihai Fifor. Ilie Sarbu va avea sustinerea mea si a partidului pentru a ocupa postul de vicepresedinte la Curtea de Conturi (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta in care s-a anuntat demisia lui Ilie Sarbu din functia de lider al senatorilor PSD, ca ii acorda sustinerea pentru postul de vicepresedintele.

Eugen Teodorovici, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu a fost un repros, nu stiu de unde ati scos acest lucru (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD, ca la adresa lui nu a existat niciun repros din partea lui Liviu Dragnea, referitor la intalnirea tehnica pe tema.

Liviu Dragnea: Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna Romaniei niste masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata.

Liviu Dragnea: Nu am in minte sa cer nicio remaniere. Aceasta este o decizie a premierului (VIDEO)

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada. Mai mult de atat, acesta a precizat ca remanierea.

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

Liviu Dragnea: Remanierea e o decizie a premierului; nu am de gand sa cer nicio remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada si a adaugat ca remanierea este o decizie a premierului, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Liviu Dragnea: In patru-cinci ani, PSD ar putea da un premier femeie

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, spune ca, in patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci Romania ar avea un prim-ministru frumos si casatorit cu un barbat, adaugand: Nu ca Victor nu este un baiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )