Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea da cartile pe fata: Este posibil sa existe un plan de eliminare a PSD si ALDE

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea da cartile pe fata: Este posibil sa existe un plan de eliminare a PSD si ALDE

Presedintele PSD Liviu Dragnea a comentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, implicarea co-presedintelui ALDE Calin Popescu-Tariceanu in dosarul. continuă pe Antena3

Unde e Liviu Dragnea? Liderul PSD nu a mai fost vazut in viata publica de aproape o luna (VIDEO)

Unde este omul momentului? Vorbim, evident, de Liviu Dragnea, marele castigator al alegerilor din primavara. Dupa victoria zdrobitoare de la capitala, dar si din tara, liderul PSD nu a mai iesit la.

Gabriela Firea: Nu as accepta sa candidez la sefia PSD sub nicio forma. Liviu Dragnea nu are motive sa renunte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a spus ca nu este interesata de preluarea sefiei PSD, iar Liviu Dragnea nu are niciun motiv sa demisioneze din functia de presedinte al partidului.

Liviu Dragnea: Alina Gorghiu poate fi acuzata de plagiat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca nu doreste sa comenteze ce spune Alina Gorghiu, cum ca va demisiona din fruntea PNL daca va exista varianta formarii unui guvern PSD-PNL,.

Liviu Dragnea: Calin Popescu Tariceanu ramane prietenul si partenerul meu indiferent ce se va intampla

Presedintele PSD, Liviu Dragnea si-a exprimat duminica seara sprijinul pentru copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, sustinand ca parteneriatul PSD-ALDE ramane valabil indiferent ce se va intampla.

Barack Obama, despre ipoteza ca Rusia incearca sa influenteze alegerile din SUA: Orice este posibil. Stiu ca Donald Trump si-a exprimat in mod repetat admiratia pentru Vladimir Putin

Presedintele SUA Barack Obama a declarat marti ca este posibil ca Mosova sa fie responsabila pentru scandalul in care 20. 000 de emailuri de pe serverele Conventiei Nationale a Partidului Democrat din SUA au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )