Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

Ce a declarat Valeriu Zgonea, dupa ce Dragnea a castigat sefia PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca Liviu Dragnea este cea mai buna solutie pentru PSD, in acest moment, si l-a sustinut.

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea a castigat sefia partidului. Ce se intampla cu Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Zgonea, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD: E cea mai buna solutie, se ocupa de bucataria PSD de 10 ani

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, dupa alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD ca aceasta este o alegere buna, avand in vedere ca social-democratul se.

Liviu Dragnea s-a decis. VA CANDIDA la sefia PSD. Ce vrea de la Victor Ponta

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a anuntat, luni, ca va candida pentru sefia interimara a partidului.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD impotriva Rovanei Plumb: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca el a fost votat de mine tot timpul

Liviu Dragnea, coordonatorul politc al PSD, a anuntat, marti, ca se inscrie in cursa interna pentru sefia interimara a PSD. Comitetul Executiv al PSD CExN), care se va reuni maine la Parlament, va alege succesorul lui Victor Ponta dintre Liviu Dragnea si Rovana Plumb, ultima avand sustinerea premierului.

De ce nu a votat Ponta pentru sefia PSD

Noul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca premierul Victor Ponta nu a mai avut timp sa voteze, intrucat avea o intalnire importanta si biletele de vot nu erau tiparite.

Liviu Dragnea candideaza la sefia PSD: Niciodata nu o sa fac ceva impotriva lui Ponta

02 - Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat oficial, marti, decizia sa de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc maine. in urma.

Reactia Rovanei Plumb, dupa ce a piedut batalia pentru sefia PSD

Rovana Plumb l-a felicitat pe Liviu Dragnea pentru ca a castigat sefia PSD, subliniind ca PSD este mai puternic dupa votul de astazi.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )