Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea si Constantin Nita cistiga mai multa putere in Guvern: Cadastrul trece la Ministerul Dezvoltarii, iar noul ministru al Energiei pierde coordonarea politicilor economice in favoarea lui Nita

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea si Constantin Nita cistiga mai multa putere in Guvern: Cadastrul trece la Ministerul Dezvoltarii, iar noul ministru al Energiei pierde coordonarea politicilor economice in favoarea lui Nita

O ordonanta de urgenta publicata vineri in Monitorul Oficial aduce noi modificari in structura administratiei centrale. Astfel, Liviu Dragnea primeste la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, care trece din coordonarea secretarului general al Guvernului in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale, iar Constantin Nita ministrul Economiei) primeste direct in coordonare politicile economice ale Departamentului pentru Energie. continuă pe Hotnews

Constantin Nita preia coordonarea politicilor economice ale Departamentului pentru Energie si ale Departamentului pentru IMM-uri

Constantin Nita, ministrul Economiei, a primit in coordonare directa politicile economice ale Departementului pentru Energie, condus de Razvan Nicolescu, si ale Departamentului pentru IMM-uri, condus de Florin Jianu, potrivit unei ordonante de urgenta publicata vineri in Monitorul Oficial.

Liviu Dragnea va coordona Autoritatea de Cadastru.

Autoritatea Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a fost trecuta din coordonarea secretarului general al Guvernului in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus in prezent de Liviu Dragnea. Transferul a fost decis de Guvern prin ordonanta de urgenta. Citeste si: Ponta reorganizeaza institutiile statului In luna mai 2012, in prima sedina a Guvernului USL, Inspectoratul de stat in Constructii si Oficiul pentru Cadastru au fost transferate din .

Liviu Dragnea: Daca proiectele cu China se materializeaza, investitiile se ridica la 20 miliarde euro

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, sambata, ca Guvernul roman cere sprijin oficialilor din Hong Kong pentru atragerea unor fonduri de investitii din regiune care sa finanteze proiecte de circa 20 de miliarde.

Vicepremierul Liviu Dragnea se va afla pana miercuri intr-o vizita de lucru in China

Vicepremierul Liviu Dragnea incepe joi o vizita de lucru inChina, urmand sa se intalneasca cu oficiali chinezi pentru a analiza stadiul implementarii acordurilor parafrazate in noiembrie 2013. Delegatia.

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca primarii incompatibili ar putea fi salvati de Uniunea Europeana

Prezent la Alexandria cu prilejul investirii noului prefect de Teleorman, vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit despre situatia primarilor incompatibililor. Potrivit acestuia, Uniunea Europeana a trimis un document prin care se exprima in favoarea participarii primarilor in Consiliile de Administratie si Adunarile Generale ale unitatilor aflate in subordinea primariilor. Guvernul pregateste schimbarea legislatiei.

Vizita de lucru a viceprim-ministrului Liviu Dragnea in China 20-26 martie 2014

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, va conduce delegatia romana care va efectua, in perioada 20-26 martie 2014, o vizita de lucru in China, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )